SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da da Uygulanacak

A- A+ PAYLAŞ
 
Önceki görev yeri olan Mardin'de "Mardin Köylerini Kucaklıyor" isimli projeyi Malatya'da da uygulamak istediklerini belirten Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, "Amacımız ilçe ve köylerdeki tüm öğrencilere ulaşmak ve onları polisle mutlu bir gün geçirtmektir" dedi. 
 
"KIYMETLİ İNSANLARA SAHİP"
 
Emniyet Müdürü Aygün, Malatya'da göreve başlamasını değerlendirerek, "Ben kendimi her seferinde söylediğim gibi çok şanslı hissediyorum. Malatyalılar ve Malatya'mız çok güzel insanlara sahip. Toplum önünde önderlik yapacak çok kıymetli insanlara sahip. Mardin, benim için çok kısa bir süreç olmasına rağmen, o kısa zamanda Mardin'de elde ettiğimiz tecrübeleri, aynı şekilde Malatya'da da benzeri çalışmaları yaparak, bu tecrübelerimizi buraya yansıtmak öncelikli hedefimiz. Çalışmalar hep projeli oldu ve bundan sonraki çalışmalarımızı da hazırladığımız projeler doğrultusunda yapacağız. Hali hazırda yürütülen bir çok proje var. Malatya Emniyet Müdürlüğü'nün çok güzel projeleri var. Bunlara ilaveten Mardin'de özellikle benim üzerinde durduğum bir proje var. Adını da, 'Mardin köylerini kucaklıyor' koyduğumuz güzel bir proje. Amacımız ilköğretim çağındaki öğrencileri, şehir merkezine taşımak. İlçelerde ve köylerde ilköğretimde okuyan öğrencilerimizi günübirlik şehir merkezine taşımak suretiyle, şehir merkezinde değişik etkinliklere müdahil edilmesi ve bunu polis eliyle yapmak. Çok üzerinde durduğumuz bir konu. Özellikle taşımla sistemli okullarda okuyan ilköğretim öğrencilerin, günübirlik Malatya'ya getirilmek suretiyle, burada değişik etkinliklere katılma ve polis amcaları ile uygun bir ortamda kıymete değer bir zaman sürecinde eğlendirilmeleri. İçerisinin daha başka özel bir takım etkinliklerle doldurularak günün sonunda hediyelerini vermek suretiyle evlerine gönderilmesi. Amacımız ilçe ve köylerdeki ilköğretim çağındaki öğrencilerin tamamına ulaşılmasıdır, daha doğrusu polis elinin değmesidir. Öğrencinin o yaşta polisle birlikte mutlu bir gününün geçirilmesi hedeflenmekte. Malatya'da da böyle bir projeye başlanabilir, alt yapısı hazır" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız