SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya'da da Varız'

A- A+ PAYLAŞ

Anavatan Partisi Genel Başkanı Salih Uzun, Türkiye'de Anavatan'ın hizmetlerinin ve siyaset anlayışının özlenmeye başlandığını belirterek, "Bunun için genç kuşak siyasetçilere güvenin, Özal'ın evlatlarına güvenin" dedi.

Uzun, partisinin Kahramanmaraş teşkilatı tarafından düzenlenen bahar şenlikleri ve seçim mitingine katılarak Hafız Ali Efendi Meydanı'nda halka hitap etti. Seçim otobüsü ile miting alanına gelen Uzun, partililer tarafından sevgi gösterileri ile karşılandı. Sanatçı İsmail YK'nın da sahne alarak şarkılarını seslendirdiği şenlikte, coşkulu kalabalığa seslenen Uzun, Türkiye'ye, Anavatan'ın kavgasız siyaset anlayışını yeniden getirmek için yola çıktığını söyledi.

Halktan genç kuşak siyasetçilere güvenmesini isteyen Uzun, "Ben 3.5-4 aydır Türkiye'yi geziyorum. İl il geziyorum, ilçe ilçe geziyorum, belde belde geziyorum. Geçen hafta Antalya'daydım, Antalya'nın bütün ilçelerinde varız ben görüyorum. Her yerde anavatan özlemleri başlamış, Anavatan'ın hizmetleri özlenmeye başlamış, Anavatan'ın hem hizmeti özlenmiş, hem de siyaset anlayışı özlenmeye başlamış. Kavgasız siyaset anlayışını Türkiye özlemiş. İşte biz onun için yeniden yola çıktık. Anavatan'ın yeni kuşak siyasetçileri olarak, anavatanın evlatları olarak yeniden yola çıktık. Anavatan çınarını yeniden yeşertmek için yola çıktık. Türkiye'ye Anavatanın kavgasız anlayışını yeniden kazandırmak için yola çıktık. Bizim bir derdimiz var. Türkiye'nin siyasetinin yenilenmesini istiyoruz. Onun için yeni kuşak siyasetçilere güvenin. Anavatana güvenin, Anavatan'ın evlatlarına güvenin, Özal'ın evlatlarına güvenin. Türkiye'nin gençlerine güvenin. Gözünüz arkada kalmaz" dedi.

Türkiye'nin çözülemeyecek hiçbir sorunu bulunmadığını ifade eden Uzun; "Türkiye'nin bütün meseleleri çözülebilir. Yeter ki Türkiye'nin sorunlarını bilen, ama Türkiye'nin fırsatlarını da bilen, Türkiye'nin gençlerini tanıyan, Türkiye'nin gençlerinin gücünü bilen, siyasetçiler Türkiye'nin başına gelsin. Öyle bir siyasi irade gelsin. Bizim mücadelemiz bu. İşte bu niyetle Türkiye'yi geziyorum" diye konuştu.

Uzun, başbakan ve bazı partilerin kendilerini görmezden geldiğini ve yok saydığını öne sürerek sözlerini şöyle tamamladı:

"Bazıları bizi görmezden geliyor. Anavatanı görmezden geliyorlar, yok sayıyorlar, onların yok sayması, görmezden gelmeleri bizim yok olduğumuz anlamına gelmez. Demin söyledim ya Türkiye'yi geziyorum. Bursa'ya gittim Bursa'da bütün ilçelerinde varız, Anavatan var. Manisa'da varız, Adana'da varız, Malatya'da varız, Rize'de varız. İşte bu gün Kahramanmaraş'tayım, Maraş'ta varız."

Konuşmasının ardından platformdan inen Uzun, vatandaşlarla tokalaşarak, sarıldı. Daha sonra sanatçı İsmail YK, sahne alarak sevilen şarkılarını seslendirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız