SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Malatya'da da Varmış''

A- A+ PAYLAŞ

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, bir kişinin bahçesinde bulduğu insan yüzünü andıran görünüme sahip örümcek görenleri şaşkına çevirdi.

İlçenin Yokuşbaşı Mahallesinde oturan 41 yaşındaki Nagihan Kaçar evinin bahçesinde yürürken dikkatini çeken örümcek ilgi odağı oldu. Örümceğin vücudunda toplu duran kısmın dikkatini çektiğini ve yumurta bırakacağını düşündüğünü belirten Kaçar, "Dikkatli bakınca insan yüzünü andıran bir görünümü olduğunu fark ettim. İlk başta zehirli olabileceğini düşünerek korktum. Çok ilgi çekici olduğu için daha sonra dikkatlice alıp kavanoza koydum" dedi.

Eşi Ramazan Kaçar'ın "Bu örümcek değil uzaylı" dediğini anlatan Nagihan Kaçar, şöyle konuştu: "Kaçmasın diye iyi muhafaza ediyoruz. Hareketlerini izliyoruz. Böyle bir örümcek bulduğumu söylediklerim gelip bakıyor. Bu nedenle evim ziyaretçi akınına uğradı."

İnternette araştırma yaptıklarını ve daha önce buna benzer örümceğin Manisa ve Malatya'da bulunduğunu öğrendiklerini dile getiren Kaçar "Sanırım üçüncüsünü biz bulduk" ifadesini kullandı.

Örümceği bulduğunda renginin beyaz olduğunu söyleyen Nagihan Kaçar, sözlerine şöyle devam etti: "Ekmek verdim, küçük böceklerden verdim yedi. Maydanoz verdim yedi. Maydanozu yedikten bir süre sonra rengi yeşile döndü. Domates, havuç vereceğim. Renginin değişip değişmeyeceğini çok merak ediyorum. Maydanoz verdiğimde rengi hemen yeşile dönmemişti. Sanırım sindirdikten sonra rengi değişti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız