SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da da Vukuatları Var

0
Güncellendi - 2018-06-13 04:28:12
Malatya'da da Vukuatları Var
A- A+ PAYLAŞ

Gümüşhane’de bir kuyumcuda sahte bilezik bozduran biri kadın iki kişi, Emniyet güçlerinin takibi sonucu Rize'de kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Gümüşhane il merkezi Cumhuriyet caddesindeki bir kuyumcuya gelen T.M. (52) bilezik bozdurup parasını alarak dükkandan ayrıldı. Hemen ardından bileziğin sahte olduğunu fark eden kuyumcu emniyet güçlerine haber verdi. Olay yerine gelen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek çalışma başlattı.

Şahısların kentten ayrıldığı aracın plakasını belirleyen ekipler teknik takibin ardından zanlı kadın T.M ile yanında bulunan G. S’yi (45) Rize'de gözaltına aldı. Zanlıların üzerinde arama yapan ekipler bir adet sahte bilezikle bir miktar paraya el koydu.

Rize’den Gümüşhane Emniyet Müdürlüğüne getirilen şahıslar işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlıların Gümüşhane'nin yanı sıra Aydın, İzmir, Kastamonu, Malatya gibi 9 ilde aynı şeklide dolandırıcılık suçuna karıştıkları ve bu suçlarla ilgili süren mahkemeleri olduğu öğrenildi.

Gümüşhane, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız