SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'da Derin Kökleri Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:16:42
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Vasip Şahin, “Bir şehrin şehir olabilmesi için medeni bir hayatın orada yaşanıyor olması lazım” dedi. 

Malatya’da faaliyet gösteren vakıf ve derneklerin 2 aylık dönemlerle bir araya gelerek yaptıkları sohbet toplantısına Vali Vasip Şahin de katıldı. MÜSİAD şube binasında gerçekleşen toplantıya Vali Vasip Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, Müftü Hacı Yusuf Gül, MÜSİAD Şube Başkanı Namık Şahin ile çok sayıda vakıf ve dernek yöneticisi katıldı.

Müftü Hacı Yusuf Gül, ilk toplantının 6 ay önce yapıldığını belirterek, “Sadece isimlerimiz değişik, yaptığımız hizmetler hep aynı. Hedefimiz aynı. Birbirimizin yapmış olduğu hizmetlere maddi ve manevi destek olalım, katkıda bulunalım düşüncesi ile hiç olmazsa 2 ayda bir araya gelelim diye düşündük” dedi.

İstişare, bir araya gelme ve diyalog kurma ile güzel neticelerin alındığını belirten Vali Vasip Şahin, “Bir şehrin şehir olabilmesi için medeni bir hayatın orada yaşanıyor olması lazım. İnsanların bir birinden haberli, bir birinin derdiyle dertli ve birbirinin sevinciyle neşeli olabilmesi lazım. Yoksa şehir çok katlı binaların, çok güzel cadde ve sokakların olduğu yer değil. Şehirde bir başkasını arayıp sorma, bir başkasının sıkıntısı varmı yok mu diye endişe duyma varsa o şehir huzur şehri haline geliyor. O şehir gerçekten medeni ve medene dediğimiz kavramın içini doldurmaya başlıyor. Malatya’da Allah’a şükür bunun derin kökleri var” dedi.

Toplantıda sohbet edilerek, görüş alışverişinde bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız