SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Devam

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 5. Grup takımlarından Malatya Belediyespor, kamp döneminin ardından Malatya'da yeni dönem hazırlıklarını sürdürüyor.

Malatya Belediyespor Tesisleri'nde toplanan Yeşil-turunculu takımda eksik oyuncu bulunmazken, antrenmanı Kulüp Başkanı Alaeddin Acun da izledi. Teknik Direktör İsmail Tekin, antrenman öncesi oyuncularla kısa süren bir toplantı yaptı. Antrenman sahasında gerçekleştirilen toplantıda Tekin, oyuncularına birtakım uyarılarda bulundu. Toplantının ardından antrenman, düz koşu ve dar alanda kısa pas çalışmasının ardından çift kale maçla sona erdi.

Yeni dönem hazırlıklarıyla ilgili basın mensuplarının sorularını cevaplayan Malatya Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Tekin, 3 etap hazırlık dönemi geçirdiklerini kaydederek, "Ankara Kızılcahamam'da yaptığımız kamp dönemimiz sıkıntılı geçti. 37 kişilik bir kadro ile hazırlık yaptık. Biz antrenmanlarla takımı faydalı olabilecek duruma getirdik. Nevşehir kampı bizim için en faydalı çalışmalarımızı yaptığımız bir kamp oldu. Sonuçta 29 kişilik kadroyla Malatya'da tekrar çalışmalarımıza başladık" dedi.

Tekin, tasarlanan transfer politikasının gerçekleştirilemediğini ifade ederek, "4 profesyonel oyuncu transfer ettik. 9 oyuncu da amatör takımdan takımımıza katıldı. Belediyespor'un avantajı çekirdek kadrosunu muhafaza etmesiydi. Biz, bunun ne kadar önemli olduğunu turnuva maçlarında gördük. Tabii ki transferi noktalamadık. Oyun düzenimize, disiplinimize uygun oyuncuları hassas bir şekilde inceleyip, takıma katmayı planlıyoruz. En az takıma iki futbolcu daha almayı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Yeni dönem hazırlıkları kapsamında ligin ilk haftasında oynanan maçların sürprizlerle dolu olduğunu kaydeden tecrübeli teknik adam Tekin, "Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ maçı hazırlıklarına başladık. Bizim kadromuzdan çok da üstün bir kadroları yok. Buradaki çalışmalarımızın ardından sonuç oyuncuların kendi inisiyatiflerine kalıyor. Transfer politikalarımızda yaşı 26'yı geçmeyecek ve parasal olarak da bütçeyi aşmayacak yolu seçtik. Bana göre, değerli futbolcular da aldık. Hiç beklemediğiniz anda, iyi futbolculara sahip olabiliyorsunuz. Futbolculara verilen sözler yerine getirildi ve tam bir aile ortamı oluşturuldu. Bu da bizim için bir avantaj" ifadelerini kullandı.

Yeşil-turunculu takıma yeni katılan Ferdi ve Ümit ise, Nevşehir kamp çalışmalarının iyi geçtiğini ve Malatya'da yapılacak antrenmanların ardından yeni dönemde forma giymek istediklerini söylediler.

Antrenman sonrası Malatya Belediyespor Kulübü Başkanı Alaeddin Acun, futbolcu ve teknik heyete tatlı ikramında bulundu. Futbolcuların neşeli tavırları, yönetim ve teknik heyetin yüzünü güldürdü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız