SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'da Dışlanmış Bir Dal"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:03:41
A- A+ PAYLAŞ

Golf Malatya İl Temsilcisi Basri Duran, Golf sporunun yeterli desteği görmediğini ifade etti. 

Gerekli desteği göremedikleri için 2015 yılında henüz bir faaliyetle bulunamadıklarını dile getiren Duran, "Malatya’ya eksikliğini duyduğumuz Golf branşını, bin bir zorlukla getirdik. 2014 yılında Malatya’da hiçbir faaliyete dahil edilmedik. Kendi imkanlarımız doğrultusunda, İstanbul’dan malzeme alıp Malatya’ya getirdik. Ama her nedense hiçbir destek göremedik. Kendi cebimizden sahanın çimlerini kesebilmek için, çim biçme makinesi aldık. Antrenmanlarımızı yapmak için Gençlik Hizmetlerinden golf topu gerekiyordu. Gençlik Hizmetlerimizden azda olsa bir bütçe istedik. Bütçe çıkmadı. Top almak için bile bize bir ödenek çıkarılmadı. Malatyalı bir iş adamımız bize bin 500 adet top gönderdi. Maddi destek göremediğimiz gibi gönül desteği de göremiyoruz” " dedi. 

"Golf sporunun gelişmesi uzun yıllar alır"

Golf sporuna gerekli desteğin verilmemesi nedeniyle branşın gelişim gösteremediğini savunan Duran, "Malatya’da Golf branşının gelişmesi için uzun seneleri alır. Çevre illerimizde bizden çok çok ileri seviyedeler. 40 lisanslı sporcumuz var ama bize yeteri destek olsa, emin olunki biz batı illeriyle yarışırız. Golf branşında gerçekten çok ilgi ve alakada var. Malatya’da birçok spor faaliyeti düzenleniyor. Bugün başlayacak ‘Gençlik Haftası’ var. Gençlik Haftasında bile dışarıda bıraktılar. Böyle olursa Malatya’da spor branşında bir gelişme beklemeyiz” diye konuştu. 

Duran, sporcuların istekli bir şekilde idman yapamadıklarını ifade ederek, "Malatya’da Malatya Gücü Spor Kulübümüz var. Aktif olarak çalışmalarını sürdürmek isteyen bir kulübümüz. 40 lisanslı sporcumuz var. Ama 40 sporcumuz ile hiçbir faaliyete katılamıyoruz. Malatya’da dışlanılmış bir spor branşı olarak görülüyoruz. Yazık gerçekten çok yazık. Böyle olunca sporcularımız bile istekli idman yapamıyor” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız