SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Doğalgaz Fuarı..

A- A+ PAYLAŞ

İş ve İşçi Bulma Kurumu önünde kurulan çadırda düzenlenen doğalgaz, ısıtma-soğutma, klima, havalandırma yalıtım, tesisat, su arıtma ve yapı ürünleri fuarı düzenlenen törenle açıldı.

Doğalgaz Fuarı'nın açılış töreninde konuşma yapan Vali Halil İbrahim Daşöz, bir ilde fuarların açılmasının o ilin gelişmişliğinin göstergelerinden biri olduğunu söyleyerek, bu fuarla doğalgazın daha iyi tanınacağını bildirdi.

Belediye Başkanı Cemal Akın ise, "Yüzde 48 ila 80 arasında yakıtta ucuzluk sağlayan doğalgaz Malatya'ya döşenince, çevre dostu bu yakıt nedeniyle il hava kirliliğinden de kurtulmuş olacaktır" dedi.

Fuarı düzenleyen şirketin yöneticisi Necati Tahtadelen de, 2 bin metrekare alanda 9 ilden gelen 34 firmanın fuara katıldığını ve fuarın 21 Mayıs akşamına kadar açık kalacağını kaydederek, "Fuarda doğalgaz, ısıtma-soğutma, klima, havalandırma yalıtım, tesisat, su arıtma ve yapı ürünleri sergileniyor" diye konuştu.

Tahtadelen, şehrin kısa sürede doğalgazla tanışacağını ve bu nedenle halkın bu konuda yeterli bilgiye sahip olması gerektiğini aktardı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız