SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Malatya'da En Büyük Problem İşsizlik''

A- A+ PAYLAŞ

Kısa adı GÜNSİAF olan Güneydoğu Sanayici ve İş Adamları Federasyonu Başkanı Cahit Erbalcı ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyet Belediye Başkanı Cemal Akın’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

8 Mart 2006 günü gerçekleşen ziyarette konuşan Belediye Başkanı Akın, Türkiye’nin en büyük sorununun işsizlik olduğunu belirterek, gayretli ve üretken işadamlarına ihtiyaç olduğunu kaydetti. Belediye Başkanı Akın, işadamlarının zor şartlar altında Türkiye ekonomisi için büyük bir görev ifa ettiğini belirterek şöyle konuştu :

“Toplumumuzun sizlere ihtiyacı var inşallah gayretleriniz bereketlenir, yatırımlarınız ve hizmetleriniz çoğalır. Özellikle bana Malatya’daki en büyük problem ne diye sorduklarında ben Malatya’nın en büyük probleminin işsizlik olduğunu söylüyorum. Zannediyorum bu Doğu ve Güneydoğunun da en büyük sorunu, Türkiye’nin en de büyük sorunu. Bu sorunun çözümü sizlerin çalışmalar ile çözülecek ben buna inanıyorum”

GÜNSİAF Başkanı Cahit Erbalcı ise konuşmasında, GÜNSİAF’ın genel kurul toplantılarını her ay değişik bir ilde yaptığını belirterek, bu vesile ile Malatya’ya geldiklerini ve Malatya Belediye Başkanı ile görüşerek Malatya’ya ilişkin bilgi almayı amaçladıklarını kaydetti.

Belediye Başkanı Akın’ın gösterdiği yakın ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti belirten Erbalcı, Malatya’daki toplantılarının gündem maddesinin Güneydoğu’nun nasıl cazibe merkezi haline getirilebileceğini tartışmak olduğunu kaydetti.

Erbalcı, “Mükemmel insan mükemmel ortamın çocuğudur, mükemmel iş de mükemmel ortamda hazırlanır. Ülkemiz için, bölgemiz için, şehrimiz için en güzeli nasıl yaparız, bunu tartışıyor, konuşuyoruz toplantılarımızda. Çünkü biraraya gelindiğinde güzel fikirler ortaya çıkıyor. Sizinde fikirlerinize ihtiyacımız var bir Malatyalı olarak. Bize düşen ne görevler varsa biz hazırız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız