SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'da Engelsiz Yaptık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:27:41
A- A+ PAYLAŞ

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Malatya Şubesinin Cumhuriyet Bayramları kutlamaları çerçevesinde geleneksel hale getirdiği kuru fasulye- hoşaf  menülü yemek gerçekleştirildi. 

Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen geleneksel etkinliğe bazı ilçe ve belde belediye başkanları, Cumhuriyet Halk Partisi, İşçi Partisi il başkanları ve yöneticileri, sivil toplum örgütü yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı. Geleneksel yemeğin açılış konuşmalarında son dönemlerde Atatürkçülere ve Cumhuriyete yönelik saldırılara vurgu yapıldı. 

"Oğlunun ölümü nedeniyle İnönü Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu’na yapılan ve insanları rencide eden davranış, Atatürkçülere ve Cumhuriyetçilere yönelik baskının en bariz örneğidir." diyerek sözlerine başlayan ADD şube başkanı Yunus Millioğlu, “ Ankara’da düzenlenen yürüyüşe katılmak için otobüslerle yola çıktığımızda otobüslerimizi durdurdular. Kimlik kontrolü gibi gerekçelerle bizleri alıkoymaya çalıştılar. Bir otobüsümüz, belgeleri eksik diye izin verilmedi. Türkiye’nin bir çok yerinde Cumhuriyet Yürüyüşleri yasaklanırken, Malatya’da yürüyüşümüzü engelsiz bir şekilde gerçekleştirdik. Bu konuda duyarlılığından dolayı Vali Vasip Şahin’e teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. 

Geleneksel etkinlik, şiir ve Atatürk’ün sevdiği eserlerin yer aldığı müzik dinletisi iye sona erdi.  

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız