SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da FETÖ'den İlk Mahkumiyet

0
Güncellendi - 2017-03-31 22:15:36
Malatya'da FETÖ'den İlk Mahkumiyet
A- A+ PAYLAŞ

FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne ilişkin yürütülen soruşturmalar kapsamında Malatya Adliyesi'nde açılan davalarda ilk mahkeme kararı cıktı ve sanık öğretmene 2 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde  “FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma ve Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkındaki Kanuna Muhalefet”   iddiaları ile tutuklu yargılanan öğretmen M.Ç. hakkındaki davada karar çıktı.

Duruşmada sanık avukatı Mehmet Nuri Koşar, sanık öğretmen hakkında tahliye talebinde bulundu.

Mahkeme Heyeti, öğretmen M.Ç. hakkında FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üyelik suçlamasından beraat,  terörizmin finansmanının önlenmesi hakkındaki kanuna muhalefet suçundan ise 2 yıl 3 ay hapis cezası verdi.

Mahkeme Heyeti tutuklu sanık M.Ç. hakkında ayrıca tahliye kararı da verdi.

Karar Malatya Adliyesindeki FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik soruşturmalar kapsamında açılan davalardaki ilk karar olma özelliğini kazandı.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • O (7 yıl önce)
    İtirafçi olduysa indirime gitmiştir. Normalde en az 5 yıldir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Salman (7 yıl önce)
    Ömer bey bende alibeye katılıyorum benimde bir yargılandığım dava vardı ve 3 kişiydik dosyada benim avukatım birşey yapmadı ama arkadaşın avukatı yaptığı savunmayla onu kurtardı ben 6 ay ceza aldım o ise beraat ayrıca bencede her dosya aynı değildir ancak avukat çok önemli
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (7 yıl önce)
    Bugün başka bir kararda çıktı bizim komşuya avukatı farklıydı6 yıl 3 ay verdiler ve tutuklu luk hali devam dediler.bu nasıl iş Avukat ın savunması bu kadarmı etkili oluyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Bey, Bu ceza farkının Avukat savunmasi nedeniyle oldugunu dusunmuyorum.Saygilarimla...
    0
    0
    Yanıtla
  • şorikli yaşar (7 yıl önce)
    Ya kısaltma yazacaksanız yazmayın haberi ya.Cezası kesinleşmiş birinin bile ismini yazmıyorsunuz.Bence hukuki yönünü tam bir araştırın.Kulaktan dolma bilgilerle gazetecilik yapmayın.Wallahi sıkıldık harflere bakmaktan.
    0
    0
    Yanıtla