SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da 'Fevzi Çakmak Mahallesi'.. Yok ki!.

0
Güncellendi - 2019-10-23 21:52:10
Malatya'da 'Fevzi Çakmak Mahallesi'.. Yok ki!.
A- A+ PAYLAŞ

Vali Aydın Baruş'un sürdürmekte olduğu mahalle ziyaretlerinin sonuncusu ile ilgili Valilik bülteninde, Valinin ziyarette bulunduğu 3 mahalleden birinin "Fevzi Çakmak Mahallesi" olduğuna ilişkin bilgi yeralırken, Malatya'da böyle bir mahalle olmaması nedeniyle bu yanlışlık şaşırttı.

VALİLİK BÜLTENİ..

Vali Baruş'un son mahalle ziyaretlerini Tandoğan, Yıldıztepe ve 'Fevzi Çakmak' mahallelerine yaptığı belirtilen, gezi fotoğraflarıyla birlikte basın kuruluşlarına gönderilen Valilik bülteni şöyle:

"Vali Aydın Baruş, beraberinde İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Saruhan ve Mahalli İdareler Müdürü İsmet Timur ile birlikte Battalgazi İlçesi Tandoğan, Yıldıztepe ve Fevzi Çakmak Mahalle muhtarlarını ziyaret etti.

Battalgazi İlçesi Tandoğan Mahallesi Muhtarı Yusuf Gökalp, Yıldıztepe Mahallesi Muhtarı Bayram Alışık ve azaları tarafından karşılanan Vali Baruş Mahallelerinin sorunları ve çalışmaları hakkında muhtarlar ve azalarıyla sohbet ederek bilgiler aldı.

Tandoğan ve Yıldıztepe Mahalle muhtarlarını ziyaretinin ardından Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Bilal Yerli’yi ziyaretinde Vali Baruş’u burada muhtar Yerli ve azaları karşıladı. Ziyarette Vali Baruş, muhtar ve azaları ile mahallenin sorunları ve çalışmaları hakkında bir süre sohbet etti. Sohbet sonrası mahalleyi gezen Vali Baruş, mahallede bulunan Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı 1 Nolu Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ve Göztepe 3 Nolu Aile Sağlık Merkezi ile İŞGEM bünyesinde faaliyet gösteren firmaları gezerek incelemelerde bulunup yetkililerden bilgiler aldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhtarlar Gökalp, Alışık ve Yerli mahallelerinin sorunlarıyla ilgilenen Vali Baruş’a teşekkür ettiler."

MALATYA'DA BÖYLE BİR MAHALLE YOK!.

Bültende Vali'nin 'Fevzi Çakmak Mahallesi'ni ziyaret ettiği ve muhtarının yanı sıra azaları ile görüştüğü ifade edilirken, Malatya'da böyle bir mahalle bulunmuyor.

Battalgazi ve Yeşilyurt ilçe belediyelerinin resmi internet sitelerindeki mahalle listelerinde de, 'Fevzi Çakmak Mahallesi' diye bir mahalle yeralmazken, Baruş'un ziyaret ettiği Tandoğan ve Yıldıztepe mahallelerine komşu Göztepe Mahallesi'ndeki Fevzi Çakmak Caddesi'nden dolayı, Göztepe Mahallesi yerine yanlışlık ve dalgınlıkla Fevzi Çakmak Mahallesi yazıldığı anlaşılıyor.

Nitekim, bültende Vali Baruş'un Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı diye görüştüğü belirtilen Bilal Yerli'nin Göztepe Mahallesi muhtarı olması da bunu doğruluyor.

malatyahaber.com

FOTO: Vali Baruş'un son mahalle ziyaretlerine ilişkin..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • 44 (4 yıl önce)
    Vay vay vay haberci değilde sanki TDK sunuz.Basit bir yazım hatasını bu kadar büyütüp haber yapmışsınız,iyi ki varsınız yoksa bu konu muallakta kalırdı,toplumu aydimlattiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    valimiz ne güzel işler yapıyor, siz de ufak bir hatayı başlık yapmışsınız. zaten fevzi çakmak caddesi de göztepe mahallesi sınırı. önemsiz şeyleri önemli gibi göstermenize gerek yok
    0
    0
    Yanıtla