SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya'da Film Çekeceğiz'

A- A+ PAYLAŞ

Manken Tuğba Özay, ilk defa sinema filminde rol alacağını belirterek, "Filmde güzelliğimle değil, aksine acı çeken, bütün vücudunda çizgiler oluşmuş bir insan olmak istiyorum" dedi.

Beylikdüzü TÜYAP Fuarı'nda Mefile giyim firmasının yaz ve kış kreasyonu defilesine katılan manken Tuğba Özay, podyumda yaşamayı sevdiğini belirterek, Kültür Bakanlığı tarafından da onaylanan bir sinema filminde rol alacağını söyledi. Filmde barış mesajları vereceğini anlatan Özay, ilk filminde güzelliği ile değil acı çeken haliyle yer alacağını söyledi. Çekimlerin pazartesi günü Malatya'da başlayacağını belirten ünlü manken, "Pazartesi günü Malatya'da bir film çekimine katılacağım. Kültür Bakanlığı onaylı filmin mesajı ise dünya barışı. Dünya üzerinde herkesin barış içinde yaşaması gerektiğini söylüyor. Ben orada çok güçlü ve asi bir kızım. Savaş ortamını ve işkenceyi, toplumsal içeriği anlatıyor. İlk sinema filmim olacak. Ben orada güzelliğimle değil; aksine acı çekmiş, bütün vücudunda çizgiler oluşmuş bir insan olmak istiyorum. İnsan yetenekleriyle hareket etmeli. Yaşlanmadan sinema filmlerinde rol almak istiyorum" dedi.

Tekbir giyim firmasının düzenlediği başörtüsü defilesini kabul etmemesiyle ilgili olarak ise Özay, "Tekbir giyim sahiplerini çok seviyorum. Uzun zaman birlikte çalıştık onlarla. O gün doluydum. Başka bir programım vardı. İzmir'de olacağım sonra annemin doğum gününe katılacağım. Annemin yaş günü var. Geçen yıl ona sürpriz yapıp araba almıştım bu yıl da helikopterle İstanbul turu attırmak istiyorum. Aile çok önemli. Annemi çok seviyorum" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız