SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'da Görev Yapmak İdareciler İçin Şans"

0
Güncellendi - 2017-07-29 00:55:32
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Vali Ali Kaban’ı makamında ziyaret etti.

Milletvekili Ağbaba, Vali Kaban’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden ve Milletvekili Ağbaba’ya teşekkür eden Vali Kaban, idareciler için Malatya'da görev yapmanın bir şans olduğunu belirtirken Malatya'nın tarihi olarak da önemli bir kent olduğunu kaydedip "Unutmayalım ki tarihin ve bizim bu toprakları yurt edinmemizde en önemli merkezlerinden birisinde bulunuyoruz. Tarihin derinliklerinden gelen, belli bir gelenek oluşturduğu barış içinde birlikte yaşama uhdesi hakikaten Malatya'da taçlanmış durumda." dedi.

Malatya’nın birçok siyasetçi yetiştirdiğini bunlardan Cumhurbaşkanlığı yapan İsmet İnönü ve Turgut Özal'ın Türkiye tarihine altın harflerle yazıldığını ve her iki Cumhurbaşkanı ile de gurur duyduklarını belirten Milletvekili Ağbaba "Devlet adamı, siyasetçi ve sanatçı yetiştirme anlamında toprağımız çok verimli. Malatya deyince akla kayısı, su geliyor, sanatçılarımız, yetiştirdiğimiz değerlerimiz geliyor. Yeni Malatya sporumuzla ünlüyüz. Takımımız Süper Lige çıkarak, kentin itibarına yakışır bir yere geldi." dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız