SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'da Görülmüş"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:16:06
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ'da Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS)giren Recayi Karaman (21), 19 Mart Perşembe günü sınav sonucunu öğrendikten sonra evden kaçtı.

Elazığ'da yaşayan ve 2 yıldır YGS'ye hazırlandığı ifade edilen Recayi Karaman, Perşembe günü sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından, aldığı puanı öğrendikten sonra apar topar evinden ayrıldı ve bir daha geri dönmedi. 3 gündür kendisine ulaşamayan ailesi emniyete başvurarak, çocuklarının kaybolduğu ihbarında bulundu.

Telefonu kapalı olan Recayi Karaman'ın ailesi, çocuklarının Malatya'da görüldüğü ihbarı üzerine Malatya'ya gelerek iz sürmeye başladı. 

Recayi Karaman'ın ağabeyi Taner Karaman, kardeşinin Perşembe günü sınav sonucunu öğrendikten sonra evden ayrıldığını ve bir daha geri dönmediğini söyledi. Karaman, "Kardeşim evden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alamadık. Telefonu kapalıydı. Bizde emniyete başvurduk. Kardeşim son olarak Malatya'da görülmüş. Ailecek Malatya'ya geldik ve burada araştırma yaptık. Birkaç seyyar telefoncu kardeşimi gördüklerini ifade ettiler" diye konuştu.

"KORKACAK BİR ŞEY YOK"

Taner Karaman, kardeşinin sınav sonucundan dolayı kaçtığını düşündüklerini ifade ederek, "Kardeşimin korkudan dolayı eve gelmediğini düşünüyoruz. Korkacak bir şey yok. Biraz içine kapanık bir insan. Kimseye zararı olmaz, sessiz birisidir. Kendisi için bir sıkıntı yapmış olduğunu düşünüyoruz. Bizleri üzdüğünü düşünerek, evden gittiğini düşünüyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız