SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'da Gözde Branş Olacak"

0
Güncellendi - 2016-05-26 10:53:20
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Wushu Federasyonu Milli Takım Teknik Direktörü Hüseyin Dündar, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’yı ziyaret etti.

Bir dizi ziyaretlerde ve temaslarda bulunmak amacıyla Malatya’ya gelen Türkiye Wushu Federasyonu Milli Takım Teknik Direktörü Hüseyin Dündar, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’yı ziyaret ederek, Wushu sporunun Malatya’daki gelişimiyle ilgili görüş alış verişinde bulundu.

“MALATYA WUSHU SPORCULARININ CAMİAMIZDA AYRI BİR YERİ VAR”

Ziyarette, Malatya’nın Wushu sporunda önemli bir yeri olduğunu dile getiren Türkiye Wushu Federasyonu Milli Takım Teknik Direktörü Hüseyin Dündar, “Malatyalıların ve Malatyalı Antrenör ve sporcuların camiamızda ayrı bir yeri var son yıllarda özellikle son Türkiye şampiyonasında Malatyalı sporcuların elde etmiş oldukları başarılar oldukça manidardır. Ben de federasyonu temsilen; Malatya da Wushu’nun gözde bir branş olması ve hak ettiği yere gelmesi için teknik kurullar olarak tüm faaliyetlerde, açılacak hakem kursu ve antrenör kursu eğitimlerinde desteklerimizi esirgemeyeceğiz” diye konuştu.

“DESTEKLER MEYVELERİNİ VERİYOR”

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ise, bütün branşlara olduğu gibi Wushu’ya da destek verdiklerini belirterek, “Wushu branşında yapılan Türkiye Şampiyonalarında birden çok Türkiye dereceleri alarak ilimize dönen sporcularımız bizleri oldukça memnun etti. Sporcularımıza verdiğimiz desteklerin bu şekilde şampiyonluklar ve dereceler şeklinde semere vermesi yaptığımız emek ve hizmetlerin doğru olduğunu kanıtlıyor. Şampiyonalarda da dereceye giren sporcularımızı antrenörlerini ve emeği geçen herkesi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim İl Müdürlüğü olarak spor ve sporcunun daima yanındayız. İlgili faaliyetlerin taçlandırması için elimizden ne geliyorsa yapacağız, yapmaya devem edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Türkiye Wushu Federasyonu Milli Takım Teknik Direktörü Hüseyin Dündar, ziyareti kapsamında Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ile Wushu Malatya İl Temsilcisi Hüseyin Yalçın’a plaket takdim etti.

Ziyarette; Yeni Olimpiyat Spor Kulübü Antrenörü Ramazan Yavuz ve Malatya Gökkuşağı Spor Kulübü Antrenörü Recep Tay’da yer aldı.

Kaynak : Ferdi Durdu- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız