SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ambulans Ciple Çarpıştı, 8 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2017-03-16 01:06:30
Ambulans Ciple Çarpıştı, 8 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da hasta taşıyan ambulansla cip çarpıştı, 8 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Zafer Mahallesi'ndeki eski devlet hastanesi kavşağında hasta taşıyan, sürücüsü henüz bilinmeyen 44 BL 453 plakalı ambulansla Mehmet Alagöz yönetimindeki 46 EC 704 plakalı cip çarpıştı.

Kazada ambulans personeli Hüseyin Ayhan, Demet Ekici, Algız Anı Aslan, Merve Karagöz ile ambulansta bulunan Abdullah Aziz Şaşmaz'ın yanı sıra cipteki Mehmet Alagöz, Gökhan Duran ve Cansu Gedikli yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen başka ambulanslarla Malatya Devlet Hastanesine kaldırıldı.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Evren Bahşi (7 yıl önce)
    Kazanın olduğu yer bilgisi yanlış yazılmış.Kaza Alparslan Türkeş Bulvarı Beydağı Devlet Hastanesi kavşağında saat 16:00 sularında meydana gelmiştir.Kazanın meydana geldiği sırada aracımla oradan geçmekteydim.Haber yapan arkadaş biraz daha dikkatli olabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa k (7 yıl önce)
    ambulansın içinde kalbi durmuş nefes sorunu yaşayan bi hasta var att ve paramedik arkadaşlar kalp masjı yapıyo şöför biran önce yetişemek için tavan lambası siren çalıyo soruyorum ananız babanız karınız kardeşiniz olsa o hasta bu yorumları kim yapabilir jipe yazık olmuş ambulans bilmem neymiş arkadaşlar insan sağlığı ve hayatı kutsalsa biz sağlıkçılar bu kutsal emanetler için canımızla ve terimizle görevimizi yapıyoruz bi polis kadar asker kadar hayati tehlikemiz hastalıklarla ve böle kazalarla hayati riski olan bi iş yaparken lütfen rencide ermeyin sadece saygı
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (7 yıl önce)
    Jipe yazık olmuş! Vağ! Vah! Vağ! Ambulans ambulanslığını bilmeli! Jipe yol vermeli! Polis de kim oli! Değil mi MALATYA? !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • sen git elazığda yaşa Ozaman Allahın Gakgoşu.
    0
    0
    Yanıtla
  • emre kadir özçelik (7 yıl önce)Yerelli isimli kullanıcı yorumuna
    HAKLISIN KARDEŞİM YOL VERMEK NE Kİ SÖYLENECEK ÇOK ŞEYLER VAR DA
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (7 yıl önce)
    Trafik Polis trafigi durdurmasına ragmen cip sürücüsü basıp gectigi için kaza olmuştur.. servis beklerken bizzat kazaya şahit oldum
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (7 yıl önce)
    Zafer Mahallesinde ki Eski Devlet Hastanesi demişsiniz. Fotoğraf Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Beydağı Kampüsünde kazanın olduğunu gösteriyor. Biraz daha dikkat
    0
    0
    Yanıtla