SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Malatya'da Heyecan Göremiyoruz..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Basın Sözcüsü Doçent Doktor Ramazan Özdemir, kulüp idari tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, sezon açılışı öncesi kentteki ilgisizlikten yakındı. Doç.Dr. Özdemir, sezon açılışını görkemli bir törenle yapacaklarını, ancak kentte henüz 40. yıl heyecanını göremediklerini söyledi.

Özdemir özellikle sezon açılışı öncesi Malatya’da bir hareketsizliğin olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Daha önceki yıllarda sezonun açılmasına haftalar kala her tarafta bir heyecan vardı. Bu sezon için pek umduğumuz heyecanı Malatya’da göremedik. Şehirde büyük bir sessizlik var. Bu bizleri son derece üzmüştür. Biz bugün itibari ile sokaklara caddelere Malatyaspor bayrakları asacağız. Özellikle esnaflarımızdan ricamız dükkânlarının adını taşıyan Malatyaspor afişleri süslemelerini rica ediyoruz. Malatya’da şölen havası bekliyoruz. Çünkü transfer ettiğimiz bazı oyuncular daha önceden Malatya’ya hiç gelmemiş futbolcular. Bu futbolcular şehrin sevgisini gördükleri zaman kendilerine güvenir ve motive olurlar.”

Basın sözcüsü Özdemir, yeni sezonu 31 Temmuz Pazar günü açacakların belirterek, “Bu sezon Malatyaspor’a ve futbol severlere hayırlı ve uğurlu olsun. 40. yıl olması münasebetiyle bu sezon bizim için ayrı bir önem ve anlam ifade ediyor. 31 Temmuz Pazar günü saat 14,00 da İnönü Stadı’nda futbolcu tanıtımı yapılacak. 18:30’da Kocaelispor ile açılış maçı oynayacağız. Çeşitli etkinlikler ve sanatçılarla gece geç saatlere kadar şölen devam edecek. Ailesi ile açılışımıza gelecekler için kapalı B tribününü ayırdık. Gelemeyecekler için şehrin iki bölgesine sinevizyon ile yayın vereceğiz. Yurtdışında gelemeyecek olan vatandaşlarımız ve taraftarlarımız için İHA ile anlaşma yapılarak açılış canlı verilecek. Bütün Malatyalıları ve Taraftarı açılışımıza bekliyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız