SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'da İlk Bayramım"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:02:22
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da resmi bayramlaşma töreni yapıldı. 

Malatya Valiliği tarafından düzenlenen resmi bayramlaşma töreni, Ramada Plaza Altın Kayısı Otel'de yapıldı. Malatya'da ilk bayramını yaşayan Vali Süleyman Kamçı, konukları kapıda karşılayarak Kurban Bayramlarını tebrik etti. Resmi bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan Vali Kamçı, "Benim güzel Malatya'mızda ilk bayramım. Sizler birlikte olmaktan son derece mutlu, onurlu ve gururlu olduğumuz belirtmek istiyorum. Toplumsal hayatımızın en güzel günlerinden birisini teşkil eden Kurban Bayramına ulaşmanın hazzı ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Milli ve manevi değerlerimizin öne çıkmasına, kardeşliğimizin pekişmesine ve huzurun paylaşılmasına vesile olan çok önemli milli ve dini günlerimiz vardır. İnancımızın temelini teşkil eden, bizleri bir ve diri tutan, inanç dünyamızın güzelliğini yansıtan dini bayramlarımızdan biri olan Kurban Bayramı da bunlardan, belki de en önemlilerinden birisidir. Barışın, kardeşliğin, paylaşmanın, birlik ve bütünleşmenin yeniden şuurlu bir şekilde yaşandığı bayramlarımız, aynı zamanda inanç ve kültürümüzün en güzel değerlerinin fert fert paylaşıldığı günledir. Yoksulların ve kimsesizlerin hatırlandığı, eş, dost ve insanların sarmaş dolaş olduğu küskünlerin ve kırgınların yerini sevgiye, dostluğa terk ettiği bu günler, ortak dayanışma arzumuzun ve birlikte yaşama sevincimizin yeniden ruhlarda ve gönüllerde zirveleşmesinin de önemli kaynaklarından birisidir" dedi.

Törene; CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Akyürek, askeri ve mülki erkan ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız