SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya'da İlk Oldu!'

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig Takımlarından Malatyaspor’da Amatör Futbolcu seçmeleri yapıldı.

Malatya’da faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüplerindeki uygun yaş ve yeteneklere sahip futbolcuları Malatyaspor ve alt yapıya kazandırmak için seçme yapıldı. Orduzu Pınarbaşı Tesislerinde yapılan seçmeleri Malatyaspor Teknik Direktörü Kadir Özcan’da izledi.

Adafı Kartal Spor Antrenörü Mazlum Polat, Malatyaspor Teknik Direktörü Kadir Özcan’ın Malatya Amatörüne büyük destek verdiğini belirterek, “Malatya’da gençlere daha önce ilgi yoktu. Şimdi büyük bir ilgi var hem bizlere hem de sporcularımıza. Önemli olan Malatya’da futbol oynayan yetenekli futbolcularımızı profesyonel liglere kazandırmak için güzel bir organizasyon. Tabi bu ilk defa Malatya’da yapılıyor. Sporcuların elinden tutulmuyor gibi düşünceler vardı. Artık böyle bir durum yok, iyi oynayan aday futbolcularımızı profesyonel olma yolunda seçeceğiz” dedi.

Amatör futbolcular, seçmelerin kendileri için bir şans olduğunu ve Malatya’da ilk defa düzenlenen bu organizasyonda kendilerini göstermek için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.

Amatör futbolcular arasında yapılan mücadele sonrası yapılan seçmelerde Malatyaspor Teknik Direktörü Kadir Özcan’da sporculara çeşitli uyarılarda bulunarak, bundan sonraki süreçte yapmaları konusunda uyarılarda bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız