SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da İşlem Süresi 'Günlük'

A- A+ PAYLAŞ

Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER)'in Malatya biriminde vatandaş işlemlerinin süresinin "günlük" olduğu, Şubat'tan bu yana merkeze, Malatya'da 1072 başvuruda bulunulduğu açıklandı.

Valilikten, BİMER faaliyetleri ile ilgili yapılan açıklama şöyle:

"..“Halkla İlişkiler” uygulamasında büyük bir değişimi içeren; coğrafi ve yönetişimsel uzaklığı ortadan kaldıran, iletişim kanallarının çeşitlendirilmesi ile daha iyi yönetişimi sağlamayı öngören Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER), Şubat-2006 tarihinden itibaren Bakanlıklar ve Valilikler bünyesinde hizmete girmiştir. Mayıs 2006 tarihinden itibaren sisteme belediyeler de dahil olmuştur.

01 Temmuz-30 Eylül 2006 tarihleri arasında başvuran 46.011 vatandaş, bu sistemle işlemlerini elektronik ortamda veya telefon gibi etkin ve çağdaş iletişim seçeneğini kullanarak her aşamada takip etme fırsatını elde etmiştir.
Valiliklerin BİMER kapsamındaki çalışmalarında, Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında iş yükü ağır olan Ankara, Antalya, Diyarbakır, İstanbul, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Sakarya, Samsun ve Sivas gibi illerimizde işlem süresi “ günlük” olarak belirlenmiştir.

İlimiz BİMER’e şubat ayından temmuz ayına kadar 678, temmuz ayında 143, ağustos ayında 135, eylül ayında ise 116 olmak üzere toplam 1072 başvuru yapılmıştır."

ARŞİV FOTO: Malatya BİMER ofisi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız