SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Jimnastik Projesi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Jimnastik Sporu'nun gelişmesi için proje çalışması başlatıldı.

Proje kapsamında, Jimnastik Federasyonu Başkanlığı tarafından gönderilen Teknik Kurul Başkanı İsmail Göktekin ve Kurul Üyesi Ziya Özgören Malatya'ya geldi. Özgören yaptığı açıklamada, Malatya'daki çalışmaları gözlemlemek amaçlı geldiklerini ve başarılı olan sporcuları Şubat ayında Bolu da yapılacak olan jimnastik kampına davet edeceklerini söyledi.

Teknik Kurul Başkanı ve Kurul Üyesi ayrıca, Gençlik Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklıyı da ziyaret ederek, Malatya'dan beklentilerini İl Müdürlüğüne ilettiler.

Mustafa Sadi Fındıklı ise "Bu proje için İl Müdürlüğümüzün tüm imkanları seferber edilmiştir. Hem tesis noktasında hem de çalıştırıcı noktasında bütün imkanları seferber ettik. Hizmet alımı antrenör istihdamında üç adet Jimnastik antrenörü alarak gelecekte Türk Milli Takımına Malatya'dan mutlaka sporcu yetiştirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Kurul üyeleri ise Malatya da yapılan çalışmaları çok beğendiklerini, gelecekte yıldız sporcu çıkmaması için hiç bir sebep olmadığını söylediler.

Projede 2 Antrenör tarafından 16 sporcuya eğitim verildiği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız