SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Kaçak Sigara Operasyonu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, polis tarafından yapılan bir operasyonda kaçak sigara ele geçirildi. Yakalanan şahıs, daha önce de hakkında 10 kez işlem yapılan biri.

Edinilen bilgiye göre, Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan çalışma sonrasında, Malatya'da kaçak olarak sigara dağıtıcılığı yaptığı iddia edilen Aziz Ç. adlı şahıs düzenlenen operasyonda yakalandı. Operasyonda toplam 920 paket gümrük kaçağı yabancı menşeli sigaranın elde edildiği kaydedildi.

Polis'ten konuya ilişkin olarak şu açıklama yapıldı:

"Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekiplerinin yapmış oldukları istihbarı çalışmalar sonucu, Malatya iline kaçak sigara dağıtıcısı olduğu tespit edilen şahıs hakkında; 22/05/2005 günü saat 24.00 sıralarında İlimiz Çevre Yolu Adliye Kavşağında yapılan operasyon sonucu; 19 Karton (190 paket) ESSE marka sigara, 10 Karton (100 paket) POLO CLUB marka sigara,5 Karton (50 paket) PRESTİGE FULL marka sigara, 1 Karton (10 paket) VİCTORY LİGHTS marka sigara, 2 Karton (20 paket) PRESTİGE CLASIC marka sigara, 1 Karton (10 paket) PRESTİGE SUPER LİGHTS marka sigara, 2 Karton (20 paket) PRESTİGE LİGHTS marka sigara 20 Karton (200 paket) PALL MALL marka sigara,9 Karton (90 paket) CAPTAİN BLACK marka sigara, 25 Karton (250 paket) ROCKETS marka sigara ( 1 Kartonda 8 paket Mevcut) olup toplam 920 Paket gümrük kaçağı yabancı menşeli sigara ele geçirilmiş, olayla ilgili olarak A.Ç. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alınarak, 23/05/2005 günü İlimiz Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiştir. Ayrıca yakalanan A.Ç. isimli şahıs hakkında gümrük kaçağı sigara satmak suçundan 2004-2005 yılları arasında toplam 10 adet 4926 SKM suçundan işlem yapılmış, yine aynı şahsın önceki tarihlerde Uyuşturucu Madde Kaçakçılığından, Eski Eser Kaçakçılığından da hakkında işlem yapıldığı tespit edilmiştir. "

Aziz Ç., son operasyonun ardından gönderildiği adliyece serbest bırakıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız