SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Kamerun Heyeti

A- A+ PAYLAŞ

Kamerunlu bir grup iş adamı ve bürokrat, Malatya'da fabrikalarda inceleme yaptı.

Türkiye Sanayici ve İş Adamları Konfederasyonu (TUSKON) tarafından düzenlenen Afrika Dış Ticaret Köprüsü programına katılan Afrikalı iş adamlarından bir grup Kamerunlu iş adamı ve bürokrat, Malatya Aktif İş Adamları Derneği'nin davetlisi olarak Malatya'ya geldi. 3 gün Malatya'da kalan iş adamı grubu çeşitli fabrika ve entegreleri gezip incelemelerde bulundular. Ayrıca Kamerunlu iş adamları ile Malatyalı iş adamları ikili görüşmelerde bulundu.

Grup adına konuşan Kamerun Araştırma Bakanlığı Bürokratı Bedımenouga Robert, Türkiye'yi daha önce hiç bilmediklerini, Türkiye'yi Kamerun'daki Türk okulları sayesinde tanıdıklarını ve bu vesileyle davet üzerine Türkiye'ye geldiklerini ve ülkeye hayran kaldıklarını söyledi. Robert, ülkelerine döndüklerinde bu ticari gezi hakkında bakanlığa detaylı bilgi vereceklerini ve ticari girişimlerde bulunacaklarını kaydetti.

Malatya Aktif İş Adamları Derneği (MAKİAD) Başkanı Kubilay Karaaslan ise, MAKİAD olarak Malatya ekonomisinin gelişmesi için ellerinden gelen gayretleri gösterdikleri ve iş adamlarının Malatya'ya gelmesinden son derece mutlu olduklarını ifade etti.

Kamerunlu iş adamları ikili görüşmeler sonucu ithalat için çuval, un, kayısı, bisküvi, gofret vs. numuneler alıp ülkelerine döndü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız