SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da 'Kilitlenen' Kader.!

A- A+ PAYLAŞ

Aykut Kocaman, Yeni Malatya yenilgisinden sonra soyunma odasından çıkınca 'Hata bende' diyerek istifasını açıklayacaktı...

Yayıncı kuruluş, Kocaman'ı maç sonu röportajına çağırdı. Fenerli futbolcular koşup kapıyı kilitledi ve canlı yayına da göndermedi

Sarı-Lacivertli futbolcuların 'Öyle bırakıp gitmek yok' sözü Aykut Kocaman ve F.Bahçe için dönüm noktası oldu, ligin kaderi değişti

Merak ediyorum... Ligin ilk yarısını 9 puan geride kapatan, Başkan Aziz Yıldırım ve birkaç yönetici dışında kimsenin inanmadığı başarı olmasa; F.Bahçe de G.Saray ve Beşiktaş'ın durumuna düşse ne olurdu?
Bugün 'En büyük başkan' diye övgüler yağdırılan Yıldırım için neler söylenirdi?
Veya Aykut Kocaman için?
F.Bahçe'de 'Her şeyin bittiği, yolun sonuna gelindiği' anda 'Dirilişin perde arkasında' küçük ama çok önemli bir detay var.
Kupadaki Malatya Belediye maçını hatırlayan.
F.Bahçe kupada elenmiş. Soyunma odasında Aykut Kocaman futbolculara 'İyi çalışıyorsunuz ama sahada bunu gösteremiyorsunuz' demiş, 'O zaman sorun bende' sözünden sonra istifa edeceğini açıklamış... Ve içerde buz gibi bir havanın estiği o an...
Kapı çalınıyor, yayıncı kuruluş F.Bahçe'nin hocasını canlı yayınına çağırıyor.
Dışarı çıksa, 'İstifa ettiğini', herkesten özür dileyerek, 'Olmadı, istediklerimizi yapamadım' diyerek görevi bıraktığını açıklayacak.

1 GÜNDE ÇÖZÜLEN 3 KRİZ
SEZONUN ikinci yarısının başlamasına 9 gün kala camia karışacak. Belki Antalya kampı olmayacak... Hoca arayışları başlayacak... İşte o kapının dışardan vurulduğu an çıkan üç tok ses kader anı oluyor.
Futbolcular, teknik kadro istifa etmekte kararlı olan Aykut Kocaman'ı basın toplantısına göndermemek için koşup kapıyı kilitliyorlar.
Ve şöyle diyorlar:
'Bırakıp gitmek yok.'
Futbolcular hatalarını görüyor. 'Biz düzelteceğiz' deyip kendilerine inanmalarını istiyorlar.
O gün Malatya havaalanında Kocaman'a 'İstifasını' sormuştum. Kafası karmakarışıktı. Ne yalanladı, ne de doğruladı. Sadece 'Sabah konuşalım' demişti.
Bunun da nedeni, futbolcular ve teknik kadro gibi yönetimin de hocaya güven mesajı vermesi.
Ve bir günde istifa, Santos ve Alex krizinin çözümlenmesi.

Alaattin METİN / AKŞAM

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız