SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'da Kralı Uygulanıyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:13:01
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Teşkilatı, 30 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Çavuşoğlu ve Paşaköşkü Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. 

AKP heyeti ilk olarak Çavuşoğlu Mahallesi'nde toplantı düzenledi. Malatya toplantısında konuşan AKP Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat, Türkiye'de belediyeciliğin en büyük ustası ve mimarı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde hizmete talip olduklarını ifade etti. Polat, belediyeciliğe hizmet makamları olarak baktıklarını belirterek, "Buralar milletimize tepeden bakılan, milletimizin hor görüldüğü yerler değildir. Buralar, milletimiz için hizmet makamlarıdır. Biz bu yönüyle halka hizmeti, hakka hizmet olarak görüyoruz" diye konuştu. 

"HERKES AYNI KALİTEDE HİZMET ALACAK"

Malatya Belediye Başkanı ve  Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, "Malatya'ya yaptığımız hizmetlerle, milletimize layık olmaya çalıştık" dedi. 

Çakır, Malatya'yı kalkındırmak ve geleceğe taşımak için yoğun bir tempoda çalıştıklarını dile getirerek, Malatya'da çok önemli çalışmaları, milletin desteğiyle hayata geçirdiklerini belirtti. 

"Durmak yok hizmete devam" sloganı çerçevesinde, hizmet odaklı çalıştıklarını ifade eden Çakır, "Malatya büyükşehir oldu. Bu kapsamda hizmetler daha büyük gelecek. Daha çok çalışacağız. Daha sağlıklı bir yapılanmayla Malatya'nın merkezdeki kalkınmasını ilçelerimize de yayacağız. Kırsal bölgelerimize de, merkezde yaptığımız hizmetlerin aynısını götüreceğiz" şeklinde konuştu. Çakır, Malatya'da herkesin aynı kalitede hizmet alacağını da sözlerine ekledi. 

"GEÇMİŞTE YAĞ VE GAZ KUYRUĞU VARKEN, ÜLKEMİZ BUGÜN BOLLUK İÇERİSİNDE"

AKP İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkci, ülkenin bolluk ve bereket içerisinde olduğunu kaydederek, "CHP'ye MHP'ye oy verdiniz ne oldu? 2002 Türkiye'sinden evvel neredeydik? 2014 Türkiye'si nerede? O zaman yağ, gaz ve maaş kuyrukları varken, bugün Allah'a hamdolsun ülkemiz bolluk içerisinde. Birileri çıkmış, "CHP'yi, MHP'yi tercih ederseniz, size hizmet gelecek" diyor. Sizler onları tercih ettiniz ve fırsat verdiniz. Onları da iş başına getirdiniz. Ama onlar iş başına geldikten sonra Allah aşkına kimlerle iş yaptılar? Kimlerle, sizlerden aldığı yetkiyi paylaştılar? Bugün bu devleti millet mi, yoksa yargı, sermaye, medya yada STKlar mı yönetecek? Bunun mücadelesini veriyoruz" dedi. Tüfenkci, milletin ülke üzerinde oynanmak isteyen oyunlara 30 Mart'ta sandıkta bir ders daha vereceğini ifade ederek, halkla beraber iktidar yürüyüşlerini sürdüreceklerini söyledi. 

-PAŞAKÖŞKÜ MAHALLESİ'NDE DAVULLU ZURNALI KARŞILAMA-

AKP heyeti daha sonra Paşaköşkü Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Paşaköşkü Mahallesi'ndeki toplantıda konuşan Battalgazi Belediye Başkanı ve Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, insana hizmet etmeyi, "en şerefli" iş olarak gördüklerini dile getirdi. Battalgazi'de 10 yıllık görev dönemlerinde insana hizmeti kendilerine rehber edindiklerini belirten Gürkan, insanları ayırmadan herkese eşit hizmet yaptıklarını kaydetti. Seçim dönemlerde milletin değerlerini istismar etmek isteyen menfaatçilerin çıktığını ifade eden Gürkan, "Bu gruplara hiçbir şekilde itibar etmeyin. Bizim yaptığımız işler belli Biz insanlarımızı her zaman kucakladık. Biz gönül yıkmaya değil, gönüller yapmaya geldik" diye konuştu.

"HALKIMIZIN İSTEKLERİNE KULAK VERDİK"

Malatya Belediye Başkanı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, 5 yıllık süreçte güzel hizmetlere imza attıklarını söyledi.

Çakır, Malatya'da halka kulak vererek, önemli yatırımlar yaptıklarını kaydederek, "Halkımızın beklentilerine cevap verdik. Birçok proje ve düzenlemelerde vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini dinledik. Saha taramaları yaparak, belediyecilikle ilgili vatandaşlarımıza bir takım sorular sorduk. Yapılan çalışmalardan memnun olup olmadıklarını sorduk. Netice itibariyle aldığımız öneri ve düşünceleri masaya yatırıp, buna göre hizmet ürettik. Halkımıza her zaman kulak verdik" dedi.

"MİLLETİMİZİN ÇİZDİĞİ İSTİKAMETTE İLERLİYORUZ"

İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkci, AKP'nin kurulduğu günden bu yana "insan odaklı" siyaset yaptığını belirtti.

Tüfenkci, AK Parti kadrolarının yaptığı hizmet ve eserlerle milletin karşısına çıktığını dile getirerek, "Biz millete hesap vermiş ve milletten onay almış bir partiyiz. Bugüne kadar milletle beraber yol yürüdük. Milletimizin çizdiği istikamette siyaset belirlemiş ve o çizgide ilerleyen bir partiyiz" diye konuştu.  

"MALATYA'DA SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN KRALI UYGULANIYOR"

AKP kadrolarının sosyal belediyecilikte bir numara olduğunu ifade eden Tüfenkci, "Bazılar çıkmış, "Biz sosyal belediyeciliği getireceğiz" diyorlar. Ama bilmiyorlar ki, 10 senedir Malatya'da sosyal belediyeciliğin kralı uygulanıyor. Ama bazıları bunun farkında değil. Bazıları çıkmış, "Battalgazi'ye sulama suları getireceğiz" diyorlar. Bilmiyorlar ki, biz KÖYDES projeleriyle 985 hektar sulama suyunu Malatya'ya kazandırmışız" şeklinde konuştu. 

ŞİRE PAZARI'NDA

Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Eski Şire Pazarı'nda yapılan çalışmalarla Malatya yakışan bir hale geldiğini söyledi. 

30 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren Çakır, AKP Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat ve partililerle birlikte Eski Şire Pazarı esnafını ziyaret etti. 

Esnafları tek tek gezen ve çalışmaları hakkında bilgiler alan Çakır, "Eski Şire Pazarı Malatya için önemli bir yer. Atıl bir hale gelmişti. Bakımsız ve yıpranmıştı. Buranın altyapısı tamamen yenilendi" dedi. 

"GERÇEK ANLAMDA ŞİRE PAZARI OLDU"

Çakır, Şire Pazarı'nın taş kaplamayla güçlendirildiğini belirterek, "Şire Pazarı gerçek kimliğine kavuşmuş oldu. Kayısı için sembol bir çarşı oluştu. Burası yurt içinden ve yurt dışından gelen vatandaşlarımızın uğrak yeri olacak. Biz bu hedef doğrultusunda çalıştık" diye konuştu.

Esnaflar, Çakır'a çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, "Malatya'nın baştan aşağı değiştirdiniz. Burası atıl durumdaydı. Şu anki haliyle muazzam bir yer oldu" dediler.

TSO Meclis Başkanı Sami Payza ise, "Buraya büyük emekleri geçti. Esnaf-belediye işbirliğiyle tarihi bir mekan ortaya çıktı. Misafirlerimizi eskiden buraya getirmeye utanıyorduk. Güzel bir çalışma oldu" ifadesini kullandı. 

AKP Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat da, Şire Pazarı'nda önemli çalışmalar yapıldığını kaydederek, "Eski Şire Pazarı güzel bir hale dönüştü. Güzel bir çalışma yaptık. Malatya'ya yakışır bir hale dönüştü. Yaptıklarımız ortada. Bu yaptıklarımız, bundan sonra yapacaklarımızın teminatıdır" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız