SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Kumar Baskınları

0
Güncellendi - 2019-05-14 20:42:43
Malatya'da Kumar Baskınları
A- A+ PAYLAŞ

Polis ve Jandarma tarafından Malatya'da kumar ve tombalacılara yönelik uygulamalar gerçekleştirildi.

POLİS BASKINLARI..

Emniyet Müdürlüğü, polis bölgesinde yapılan kumar ve tombala baskınları ile ilgili olarak şu bilgiyi paylaştı:

"Türkiye genelinde yapılan Kumar ve Tombala Uygulaması ile ilgili olarak; 11.05.2019 günü 22.00/01.00 saatleri arasında ilimiz Polis Sorumluluk Bölgesinde 28 ekip 115 personel katılımıyla yapılan uygulamada Toplam 52 Kahvehane, Kıraathane ve benzer yerler kontrol edilmiş, 417 şahsın GBT kontrolü yapılmış olup bu kapsamda ilimizde faaliyet gösteren (1) kıraathanede tombala tabir edilen kumar oyunu oynandığı tespit edilmiştir. Bu kapsamda şüpheli (3) şahıs hakkında Kumar Oynatmaya Yer ve İmkan Sağlama suçundan gerekli adli işlem yapılmıştır.

Konu ile ilgili olarak kıraathane içerisinde bulunan:

* 41 şahsın sorgusu yapılmış, (1) sahsın Basit Yaralama suçundan arandığı tespit edilmiş ve gerekli işlemler yapılmıştır.

* 41 şahsa Kabahatler Kanunun 34. maddesine istinaden toplam 13.120 TL idari para cezası uygulanmıştır.

* 750 TL Kumar Parası elde edilmiş olup, kamuya aktarılmak için gerekli işlemlere başlanmıştır.

* Kıraathane içerisinde; 1 adet tombala makinası, 90 Adet tombala topu, 2 adet televizyon,1 adet kamera, çok sayıda pul ve kart elde edilmiştir.

Konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmıştır."

JANDARMA DENETİMLERİ

Malatya'da jandarma ekiplerince kumar ve tombala uygulaması yapıldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kumar ve tombala oyunlarının kahvehane, kıraathane gibi dernek ve kooperatif adı altında işletilen yerlerde oynatılmasının engellenmesi amacıyla kentte uygulama gerçekleştirdi.

İl Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş, trafik, kaçakçılık, istihbarat ve patlayıcı madde imha timlerinin katılımıyla gerçekleştirilen uygulamada, bin 144 kişi sorgulandı, 111 umuma açık yer kontrol edildi. Arama, sorgulama ve kontrollerde 6 kişi hakkında adli ve idari işlem yapıldı.

Bülten- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Her zaman baskın yapılıyor ve bir gün sonra tekrar aynı yerlerde kumara devam ediliyor.Denetim yetersiz
    0
    0
    Yanıtla