SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Müdüriyete, Elazığ'da İnternete!

0
Güncellendi - 2020-02-20 00:49:34
Malatya'da Müdüriyete, Elazığ'da İnternete!
A- A+ PAYLAŞ

MALATYA VALİLİĞİ BAŞKA, ELAZIĞ VALİLİĞİ BAŞKA ADRES GÖSTERDİ..  Elazığ-Sivrice merkezli olarak 24 Ocak gecesi meydana gelen ve Elazığ'ın yanı sıra Malatya'da da can ve mal kaybına yolaçan 6,8 büyüklüğündeki depremde binaları hasar gören vatandaşların, yapılan tespit çalışmalarıyla ilgili durumu öğrenmeleri için Malatya ve Elazığ valilikleri değişik adresler verdi. Malatya Valiliği vatandaşların Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nde oluşturulan masayı adres gösterirken, Elazığ Valiliği Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın internette açtığı başvuru adresini duyurdu.

MALATYA'DA MÜDÜRLÜĞE..

Malatya Valiliği, binaları hasar gören vatandaşların hasarla ilgili durumu öğrenmek için izleyebilecekleri yolu şöyle duyurdu:

"24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen deprem nedeniyle kesin hasar tespitlerine ilişkin çalışmalar devam etmektedir.

İkamet etmiş olduğu bina ya da evin hasar tespit durumunu öğrenmek isteyen vatandaşlarımızın; Çöşnük Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesi No:4 Battalgazi adresinde faaliyet gösteren Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü binasında kurulmuş olan müracaat masasına müracaat etmeleri gerekmektedir."

ELAZIĞ VALİLİĞİ İNTERNETE YÖNLENDİRDİ..

Bu arada, Elazığ Valiliği'nin resmi internet sitesinde ise, vatandaşların hasar tespitiyle ilgili bilgi alabilmek için yapacaklarına ilişkin şu açıklamaya yer verildi:

"Değerli hemşerilerimiz konutlarınızla ilgili hasar tespit durumlarınızı T.C. Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı'mızca hazırlanan https://hasartespit.csb.gov.tr/ web adresi üzerinden öğrenebilirsiniz."

İNTERNETTE MALATYA DA VAR ANCAK DUYURULMADI!

Elazığ Valiliği tarafından duyurulan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın web adresinden Malatya'daki binaların hasar durumları da sorgulanabiliyor. Malatya Valiliği'nin Malatya'daki binaların da yer aldığı web sitesi bilgisini vatandaşlara duyurmaması eleştirilere neden oldu.

Güler Hazar - Yeni Malatya Gazetesi / malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Ömer (4 yıl önce)
    Bu süreçte çürük bina yaptığı tespit edilen müteahhitler isim ve firma olarak afişe edilmeli. Böyle vicdansızların yediği ekmek haramzıkkım olsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (4 yıl önce)
    Bu kadar zor birşeymi Malatyada da web adresi üzerinde yapılsa iyi olmazmı
    0
    0
    Yanıtla
  • ayabakan (4 yıl önce)
    haberi yapmadan önce hasartespit.csb.gov.tr sitesini kontrol etseydiniz malatyanın hasar tespit durumuda var
    0
    0
    Yanıtla