SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Nike Premier Maçı

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:08:01
Malatya'da Nike Premier Maçı
A- A+ PAYLAŞ

Coca-Cola Gelişim Ligleri çatısı altında oynanan Bölgesel Gelişim Ligi U15 kategorisinden Nike Premier Cup Türkiye Şampiyonası'na katılacak iki takımın belirleneceği kademe müsabakalarında, 1. Kademe maçlarının eşleşmeleri ve programı yapılan kura çekimi sonunda belli oldu.

1. Kademe karşılaşmaları 14 Mart 2014 Cumartesi günü 8 takımın katılımıyla (4 müsabaka) yapılacak. 18 Mart 2014 Çarşamba günü ise 1. Kademe maçlarını kazanan dört takım arasında ilan edilen eşleşmeye göre 2. Kademe maçları (2 müsabaka) oynanacak. 2. Kademe müsabakalarının galipleri Nike Premier Cup Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazanacak. 2. Kademe karşılaşmalarının saha ve saatleri daha sonra tff.org'da ilan edilecek.

1. Kademe maçlarının eşleşmeleri ve programı şöyle:

Tarih  Saha  Maç

14.03.2015 12:00  YEŞİLTEPE 3 NOLU SENTETİK SAHA  MALATYA  BUCASPOR - TRABZONSPOR A.Ş.

14.03.2015 12:00  ZEYTİNKÖY 3 NOLU SAHA   ANTALYA  GALATASARAY A.Ş. - GÖZTEPE A.Ş.

14.03.2015 12:00 VALİ MUAMMER GÜLER SAHASI KAYSERİ  GAZİANTEPSPOR - GENÇLERBİRLİĞİ

14.03.2015 12:00  OSMANGAZİ BELD. PANAYIR SAHASI BURSA  KASIMPAŞA A.Ş. - SAKARYASPOR A.Ş

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız