SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Okul Öncesi Platformu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, 21-29 Mayıs 2006 tarihleri arasında, "Okul öncesi eğitim platformu" adı altında çeşitli programlar yapılacak.

"Okul öncesi eğitim platformu" programıyla ilgili bilgi vermek üzere Nene Hatun Anaokulu'nda, ana okulu yetkilileriyle basın toplantısı düzenleyen Milli Eğitim Şube Müdürü Şinasi Fırat, program çerçevesinde hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenleneceğini bildirdi.

Kortej yürüyüşü, kermes, gösteri, uçurtma şenliği yapılacağını ve konferans verileceğini ve uçurtma şenliği ifade eden Şinasi Fırat, "Okul öncesi eğitim platformu düzenlemekteki amaç, okul öncesi eğitimin tanıtılması ve yaygınlaştırılmasına katkıda bulunmak, kamuoyu oluşturmak, ana, baba ve toplumun dikkatini çekmektir"dedi.

Kişiliğin temelinin atıldığı, zeka gelişiminin çok hızlı olduğu, kişinin kendine olan güveninin arttığı ana okulu döneminde verilen eğitimin tüm yaşamı etkilediğine dikkat çeken Fırat, "Okul öncesi eğitimi alan çocukların, eğitim almayan çocuklara göre, okul, iş ve toplum hayatında daha başarılı oldukları bir gerçektir" diyerek, önemli olanın dünyaya çocuk getirmek değil, o çocukların sorumluluklarını üstlenmek, geleceklerini düşünmek olduğunu kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız