SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Olaylı Maç..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Elazığspor ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİSpor arasında oynanan Fortis Türkiye Kupası 1. kademe maçı öncesi olaylar çıktı. Olaylarda 2 taraftar yaralanırken, bir kişi gözaltına alındı. Stada Malatya seyircisi alınmazken, Elazığ'dan gelen bir otobüs dolusu yaklaşık 50 taraftar maçı izledi. Maç oynanırken de tribünde Elazığlı taraftarlarla polis arasında arbede çıktı, burada da 2 Elazığlı taraftar yaralandı. Bu arada Diyarbakır Büyükşehir Belediye DİSKİspor, Elazığspor'u 2-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

MAÇTAN ÖNCEKİ OLAY..
Elazığspor'un stadının onarımda olması nedeniyle Malatya İnönü Stadı'nda Elazığspor ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİSpor arasında oynanan Fortis Türkiye Kupası 1. kademe maçı öncesi olaylar çıktı. Karşılaşma için otobüsle Malatya'ya gelen Elazığsporlu taraftarların bulunduğu otobüse stat yakınında bir grup tarafından taşlı saldırıda bulunuldu. Otobüsün camları kırılırken, otobüste bulunan taraftarlardan Serdar Karataş ve Muhittin Özkan yaralandı. Ambulansla Malatya Devlet Hastanesi'ne
kaldırılan ve vücutlarının çeşitli yerlerinde kesikler olan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Elazığ Belediyesi'nin kendilerine tahsis ettiği belediye otobüsü ile maça gelirken Malatya İnönü Stadı yakınlarında bir grubun saldırısına uğradıklarını belirten Muhuttin Özkan adlı Elazığspor taraftarı, "İki il arasında spor alanında yaşanan bu tür tatsız olayların son bulması gerekiyor. Malatyaspor, Elazığ'a gelince, biz de onlara mı saldıralım? Bu yapılan çok çirkin" dedi.

Polisin olayla ilgili bir zanlıyı gözaltına aldığı ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

MAÇ SIRASINDA..
Maçın oynandığı İnönü Stadı'na girmek isteyen Malatyalı taraftarlar polis tarafından stada alınmazken, Elazığ'dan bir otobüsle gelen 50 dolayında taraftar Kapalı Tribüne alındı. Maçın ikinci yarısında, Malatya aleyhine sloganlar atan ve polislerle gerginlik yaşayan Elazığsporlu taraftarlarla, polis arasında bir anda arbede çıktı. Elazığsporlu taraftarların aşırı derecede küfür etmesine emniyet yetkilileri müdahalede bulunarak, taraftarları maçın bitmesine 10 dakika kala stat dışına çıkardı. Polis ekipleri, taraftarları dışarı çıkartırken zaman zaman zor kullanmak durumunda kaldı. Polis müdahale ederken, 2 taraftar ambulansa taşındı. Bu arada, Elazığlı taraftarların kapalı tribün tuvaletlerine zarar verdikleri, lavabo ve pisuvarları kırdıkları bildirildi.

ELAZIĞ ELENDİ..
Sahasının onarımı nedeniyle kupa maçını Malatya'da oynayan Elazığspor, İnönü Stadı'ndaki maçta rakibi Diyarbakır Büyükşehir Belediye DİSKİspor'a 2-0 yenilerek elendi. DİSKİ'nin gollerini 4. dakikada Soner ve 90. dakikada Serhat kaydederken, 68. dakikada Elazığspor'dan Ayhan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız