SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'da Olmak Güzellik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:41:49
A- A+ PAYLAŞ

Niyazi-i Mısri anısına düzenlenen konsere katılmak üzere Malatya’ya gelen sanatçı Ahmet Özhan ile Araştırmacı Yazar Ömer Tuğrul İnançer Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler. 

25 Nisan Cuma günü akşam saatlerinde gerçekleşen ziyaret sırasında, Malatya’da bulunmaktan mutlu olduğunu belirten Araştırmacı-Yazar Ömer Tuğrul İnançer, her beldenin yetiştirdiği ünlüleri ile tanınmaya başladığını belirterek, Malatya’nın önemli kişiler yetiştirdiğini söyledi. Başkan Çakır’ın tekrar seçilmesinden dolayı memnuniyetini de dile getiren İnançer, “Sayın Belediye Başkanının Malatyalılar tarafından tekrar hizmete devamının uygun görülmüş olması beni de memnun etti. Allah hizmetlerini daim etsin” dedi. 

Sanatçı Ahmet Özhan ise Malatya’da olmanın güzelliğini yaşadığını belirterek, şunları söyledi: “Daha önceki ziyaretimizde sayın başkanımıza Niyazi-i Mısri hazretlerinin ilahilerinden oluşan bir albüm yapalım ve Malatya’ya bir referans daha kazandıralım diye kendisinden istekte bulunmuştuk. Sayın Başkanım bizleri kırmayarak kabul ettiler ve Malatya Belediyesinin finansmanlığında bu albümü kültürümüze kazandırılmış olduk. Malatya’da olmanın her türlü güzelliğinin yanı sıra böyle bir estetik profilin ayakta tutuluyor olmasını yurt çapında bir kazanç olarak düşünüyorum. Burada olmaktan son derece mutlu olduğumu belirtmek istiyorum.” 

Özhan ve İnançer gibi iki değeri Malatya’da ağırlamaktan son derece mutlu olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise “Belediye olarak düzenlemiş olduğumuz birçok sempozyum ve paneller var. Bu etkinliklerimizin temelinde geçmişimizi iyi tanımak, bu topraklarda iz bırakmış büyüklerimizi bugünkü gençlerimize tanıtmak, onları anlamak ve anlatmak var. Bizleri kırmayarak buraya kadar gelen misafirimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ziyaret sırasında misafirlere Kuru kayısı hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız