SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'da Olmasından Mutluyuz"

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu'nu ziyaret eden Malatya Valisi Ulvi Saran, okulda yapılan fiziki çalışmalarla ilgili detaylı bilgiler aldı. 
 
Ziyareti sırasında ilk olarak "Polis Savunma Tatbikatı"nı izleyen Saran, daha sonra meslek yüksek okulunda yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. 
 
"MALATYA'DA OLMASINDAN MUTLUYUZ"
 
Vali Ulvi Saran, yapıtığı konuşmada, "Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu, önemli ve değerli bir kurumumuz. Gerçekten Malatya halkı ile tam anlamıyla bütünleşmiş. Kamu güvenliğini ve asayişini sağlayacak olan elemanları yetiştirecek böyle güzide bir kuruluşun Malatya'da bulunması ve Malatya halkı ile bütünleşmesi bizler için çok önemli bir unsur. Polis Meslek Yüksek Okulumuz, hem fonksiyonları itibariyle hem de kapasitesi itibariyle büyüme ve gelişme seyri içerisinde hem kapasitesi artıyor hem de yeni yapılan bölümleriyle gerçekten Türkiye'de güzide bir Polis Meslek Yüksek Okulu haline gelecek. Biz böyle önemli bir kurumun Malatya'da hizmet vermesinden çok mutluyuz. Buradaki kadromuzu, yöneticilerimizi ziyaret etmek üzere geldik. Çalışmalarla ilgili bilgiler alacağız" dedi. 
 
"MALATYA'NIN BİR PARÇASIDIR"
 
Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü İbrahim Azcan ise, "Sizler her zaman bizim yanımızda oldunuz. Bize gerek maddi gerekse manevi destekte bulundunuz. Okulumuzun kapasitesinin artırılması konusunda bize gerçekten büyük katkı sağladınız. Bizde okulumuzun sorunları, gelmiş olduğu nokta ve hedeflemiş olduğumuz eğitim faaliyetleriyle ilgili olarak size bilgiler vereceğiz. Polis Meslek Yüksek Okulu, emniyet teşkilatına sadece öğrenci yetiştiren bir kurum değil aynı zamanda Malatya'nın da bir parçasıdır. Malatya ile sosyal ve kültürel anlamda ciddi bir ilişkimiz var. Gerek SODES gerekse diğer projeler kapsamında Malatya halkına hizmet verme noktasında da ciddi katkılar sağlıyoruz" diye konuştu. 
 
Polis Meslek Yüksek Okulu'nun yenilenen fiziki kapasitesi kapsamında, 28 bin metrekare alanı kapsayan eğitim kompleksi, 4 bin metrekare uygulama eğitim alanı; bu binalardan ayrı olarak 2 bin 500 metrekare bir atış poligonu ve yeşil saha için bin kişilik kapalı tribün projesi bulunuyor. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız