SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'da Örnek Belediyecilik Yapılıyor"

0
Güncellendi - 2016-05-13 23:02:44
A- A+ PAYLAŞ

Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarete Memur-Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım ile Bem-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Hüseyin Hanbay ve teşkilat üyeleri de eşlik etti.

Malatya’ya her gelişinde farklı güzelliklerle karşılaştıklarını belirten Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, yaptığı konuşmada, memlekete ve millete hayırlı hizmetler yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür etti. Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’de örnek belediyecilik yaptığını kaydeden Sevinç özetle şunları söyledi:

“Malatya Büyükşehir Belediyemiz kamu çalışanları adına her zaman sendikal talebimizde bizleri nazarı dikkate alarak, çalışanların hak ve emeklerini değerlendirmekte, Sosyal Denge Sözleşmesi noktasında sürekli bizimle beraber olmaktadır. Ayrıca yöre insanı olmamızdan dolayı her zaman Malatya’mıza gelişte farklı güzelliklerle karşılaşıyoruz. Memleketimize, milletimize hayırlı hizmetler yaptıklarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımızı, teşekkür etme noktasında ziyaret ediyoruz. Başarılarını kutluyoruz.

Biz böyle güzel insanlarla çalışmaktan şeref duyuyoruz. Gerçekten Türkiye’miz de örnek belediyecilik yapan, önde yürüyen bir belediyemiz olmasından dolayı kendisinden Allah razı olsun. Başarılar diliyorum. Bu güzel hizmetler hepimize fayda getiriyor.”

Çakır: Temel hedeflerimize ekiple birlikte yürüyoruz

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise Belediyeciliğin çok önemli olduğunu belirterek, “Temel hedefimiz olan hemşerilerimize daha kaliteli, sağlıklı, güzel hizmetlere yürürken bir takımla, ekiple birlikte yürüyoruz. Çalışan bütün arkadaşlarımız bizim Malatya’ya birlikte hizmet ettiğimiz arkadaşlarımız. Dolayasıyla çalışan arkadaşlarımızın haklarını korumamız,  önemli görevlerimizden biri. Son dönemlerde sendikacılık anlayışında –olması gereken- değişiklikler yaşanıyor. Onlar da toplumsal sorumluluğun, ülkenin birlik ve beraberliğinden tutun da her açıdan sorumlu olduklarının farkında bir sendikacılıkla bu ülkenin kalkınmasına katkı sağlıyorlar. Bu anlayışta olan sendikaları tebrik ediyorum. Bu ülke hepimizin ülkesi. Adaletli olmak her şeyden önemli. Bütün yöneticiler ve idareciler bu gözle bakabilirse, en doğruyu, şehrimiz ve çalışanlarımız için yapmış olacağız. Bunu son zamanlarda sendikalarda görmek ülkemiz adına bizi mutlu ediyor” şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a sendika yayınları ile porselen fincan takımı hediye etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız