SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Otopsi Yapılacak

A- A+ PAYLAŞ
Tunceli'nin Ovacık İlçesi'nde oturan 17 yaşındaki Esengül A., dün akşam saatlerindeevde çamaşır suyu ve çok miktarda ilaç içerek intihar etti. Genç kız bıraktığı mektupta, ilçede G.D. adındaki kişinin kendisiyle zorla birlikte olup hamile bıraktığını yazdı. 
 
Dün akşam saatlerinde eve giden Anne Sultan A., dış kapının kilitli olduğunu görünce kızı Esengül'ün dışarı çıkmış olabileceğini düşünerek komşuya gitti. Bir süre sonra tekrar gittiği evlerinin halen kilitli olduğunu gören anne  durumu polise bildirdi. Eve gelen polisler kapıyı kırarak içeri girdiğinde 17 yaşındaki Esengül A.'in cesediyle karşılaştı. Esengül A'in yapılan ilk muayenesinde çamaşır suyu ve çok miktarda ilaç içerek intihar ettiği belirlendi. Ovacık Cumhuriyet Savcılığı kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cesedi Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. 
 
İki kardeşi ve annesi ile birlikte yaşayan Esengül A.'in Lise'yi yeni bitirdiği belirtildi. Evde yapılan incelemede ise Esengül'ün bıraktığı bir mektup bulundu. Mektupta Esengül A.'in, ilçede yaşayan G.D. adındaki kişinin kendisiyle zorla ilişkiye girerek hamile bıraktığını, bu nedenle intihar ettiğini yazdığı kaydedildi. 
 
Ovacık Cumhuriyet savcılığı olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatırken, polis mektupta adı belirtilen ve ortadan kaybolan G.D.'yi arıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız