SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Palmiye

A- A+ PAYLAŞ

Belediyece bahar dönemi fidan dikimi, yeşillendirme ve çiçek dikimine ağırlık verilmeye başlandı. Belediye binası önüne soğuğa dayanıklı palmiye ağaçları dikildi.

Belediye'nin ağaçlandırma faaliyetlerine ilişkin bülteni şöyle:

"Malatya Belediyesi tarafından, bahar dönemi fidan dikimi, yeşillendirme ve çiçek dikimine ağırlık verilmeye başlandı.

Malatya Belediyesinden yapılan açıklamada, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz güz döneminde özellikle ağaçlarda form budamasının yapıldığı, kuruyan ve zarar gören fidanların yerlerine yenilerinin dikildiği belirtilerek, bahar döneminde de fidan dikimine devam edildiği ifade edildi.

Bahar döneminde sürdürülen fidan dikim çalışmaları kapsamında şu ana kadar şehrimizin ana cadde ve sokakları ile dinlenme ve çocuk parklarına, Mişmişpark Fuar alanı yeni giriş yolu üzerine yaklaşık 1.500 adet fidan dikildiği ve çalışmaların devam ettiği bildirildi. Ayrıca, Malatya Belediye Hizmet Binası önüne soğuğa dayanıklı olduğu belirtilen 11 adet palmiye ağacının dikildiği ifade edildi.

Yapılan açıklamada Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından fidan dikim çalışmalarının yanı sıra Abdullah Gül Parkı başta olmak üzere şehrimizin değişik yerlerindeki kavşak, orta göbek, orta refüj ile parklarda çiçek dikim çalışmalarının yapıldığı, şu ana kadar 65.000 adet mevsimlik çiçek ile 11.000 adet gül fidesinin dikildiği belirtildi.

Öte yandan, Yeşilevler önündeki refüj ve kavşaklar, askeri hastane önündeki kavşaklar, Çöşnük kavşağı, Çöşnük Fahri Kayahan bulvarı girişi, Battalgazi Mahallesi çocuk parkı, Selçuk Mahallesi çocuk parkı ile Hacı Abdi Mahallesi muhtarlık alanı ve çocuk parkındaki yeşil alanlarda da otomatik sulama sistemine geçildi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız