SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Polis Önlemleri Artırdı

0
Güncellendi - 2016-03-14 00:58:29
Malatya'da Polis Önlemleri Artırdı
A- A+ PAYLAŞ

Ankara Kızılay'da Pazar akşamı bomba yüklü araçla gerçekleştirilen terörist saldırıdan sonra Malatya'da güvenlik önlemleri artırılırken, şüpheli araç, paket ve şahıslara ilişkin ihbarların da yoğunlaştığı gözlendi.

Ankara'da hareket halindeki bomba yüklü aracın otobüs durağı yakınında patlatılması sonucu Pazar gecesi 23.00 itibarıyla 34 kişi yaşamını yitirmiş, 19'u ağır olmak üzere 125 kişi de yaralanmıştı.

Bomba yüklü araçla saldırı düzenlenebileceği istihbaratı edinilen illerden biri olan Malatya'da, Ankara saldırısının ardından son günlerde artırılan güvenlik önlemlerinin daha da yoğunlaştığı gözlendi. Kent girişlerinde oluşturulan arama noktalarında araç ve şahıs denetimi yapılırken, 155 Polis İmdat telefonuna gelen şüpheli araç, paket ve şahıs ihbarlarında da artış oldu. Polis ekipleri ihbarlar doğrultusunda gerekli incelemeleri yaparken, ekiplere gerek oluşturulan arama noktalarında gerekse gidilen olaylarda toplu halde durulmaması talimatı verildiği gözlendi.

Foto: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız