SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Pop Rüzgarı Esti

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:42:15
Malatya'da Pop Rüzgarı Esti
A- A+ PAYLAŞ

Ünlü sanatçılar Emre Aydın, Şebnem Ferah ve Kenan Doğulu, Fanta Gençlik Festivali kapsamında Malatyalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Bu yıl 12’ncisi düzenlenen Fanta Gençlik Festivali kapsamında Malatya Belediyesi binası arkasındaki şenlik alanında ünlü sanatçılar Şebnem Ferah, Kenan Doğulu ve Emre Aydın konser verdi. Farklı etkinliklerinde sunulduğu festival, renkli görüntülere sahne oldu. Gün boyunca festival alanındaki masa hokeyi, dengeli portakal, dev tetris, fanta tilt gibi birbirinden farklı ve ilgi çekici 13 oyunla eğlenceye doyan binlerce kişi, ünlü sanatçıların konseriyle unutulmaz bir gece yaşadı.

Malatyalıların yoğun ilgisi altında gerçekleştirilen konser programında sahneye ilk olarak pop müziğin sevilen ismi Emre Aydın çıktı. “Kim dokunduysa sana ona git” adlı şarkısıyla sahne alan genç popçu, birbirinden güzel şarkılarını Malatyalılar için seslendirdi. Festivali izlemeye gelen binlerce kişiyle birlikte hep bir ağızdan şarkılarını söyleyen Aydın, “Malatya’ya bir yıldır gelmiyorum. Bu üçüncü gelişim oldu. Sizlerle birlikte olmak çok güzeldi” dedi.

Aydın, konserini “Soğuk Odalar” adlı şarkısıyla noktaladı.

SİYAH ELBİSESİYLE HERKESİ KENDİSİNE HAYRAN BIRAKTI

Festivalde, daha sonra Türk rock müziğinin güçlü sesi Şebnem Ferah sahne aldı. Güzel sanatçı, simsiyah deri elbisesiyle sahneye çıkarken, ilk olarak “Kalbim Mezar” adlı şarkısını seslendirdi. Dansıyla ve hareketleriyle kendisini izlemeye gelenleri coşturan Ferah, muhteşem sahne şovuyla herkesi büyüledi.

Ferah, seyircilerin performanslarının kendilerini coşturduğunu ifade ederek, “Sizin kendinizi iyi hissetmeniz, bize de kendimizi iyi hissettirdi. Bu gece harikaydınız. Bizim Malatya’ya daha sık gelmemiz lazım. Bu bizim hatamız. İyi ki varsınız” diye konuştu.

Güzel rock sanatçısı konser sonrası seyircileri alkışladı.

SAHNEYE ASANSÖRLE ÇIKTI

Festivalin, Malatya ayağının finalini pop müziğin sevilen ismi Kenan Doğulu yaptı. Asansörle sahneye çıkan Doğulu, hayranlarının büyük ilgisi altında şarkılarını söyledi. “Süper Süper” adlı hareketli şarkısıyla sahneye çıkan Doğulu, Malatyalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Dansçılarıyla birlikte sahnede muhteşem bir performans sergileyen Doğulu, konser sonrası büyük alkış aldı.

Malatyalılar, birbirinden güzel şarkılarla doyasıya eğlenirken, bazı vatandaşların konseri, üst geçitten seyretmesi ilginç görüntülerin oluşmasına neden oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız