SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Öğrenciye, Hasta ve Engelli Kamu Personeline Tatil

0
Güncellendi - 2016-01-04 22:16:58
Öğrenciye, Hasta ve Engelli Kamu Personeline Tatil
A- A+ PAYLAŞ

Malatya il genelinde tüm ilk ve orta dereceli okulların 5 Ocak Salı günü için tatil edildiği açıklandı.

Vali Süleyman Kamçı, twitter adresinden yaptığı duyuruda, “İlimizdeki yoğun kar yağışı nedeniyle 05.01.2016 Salı günü bütün ilk ve orta dereceli okullar 1 gün tatil edilmiştir. İlimizdeki kar yağışı nedeniyle 05.01.2016 tarihinde engelli ve hamile kamu personeli de 1 gün idari izinlidir” dedi.

Bu arada Valilikten yapılan yazılı açıklamada da, “Yoğun kar yağışı nedeni ile il merkezi (Battalgazi-Yeşilyurt) ve ilçelerde kreş, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerde 05 ocak 2016 salı günü öğretime bir gün ara verilmiş olup, kronik hastalıklı ve engelli kamu personeli ile emzikli ve hamile kamu personeli de bu tarih de bir gün idari izinlidir” denildi.

Üniversite Personeli de Tatil Kapsamında

Tatil kararının üniversite öğrencilerini kapsamadığı, ancak idari izine Başbakanlık genelgesi gerekçe gösterildiği için İnönü Üniversitesi'deki durumu uyan kamu personelini de kapsadığı biliniyor. Geçmiş yıllarda bu konu ile ilgili yapılan açıklamada; "Başbakanlığın 2002/58 Sayılı Genelgesi gereği valiliğimizce hamile, emzikli, engelli ve kronik hastalığı bulunan kamu görevlileri herhangi bir talimat ve talebe gerek kalmadan, belirtilen tarih de idari izinli sayılacaktır. " ifadelerine yer verilmişti.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Emre (8 yıl önce)
    İşçiler adam değil mi ?
    0
    0
    Yanıtla