SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Sapık Alarmı!..

A- A+ PAYLAŞ

Küçük yaşta çocuklara musallat olan sapık ya da sapıklar aranıyor.. Sancaktar Mahallesi'nde bir çocuk tecavüze uğrarken, Tevfik Temelli Caddesi'nde bir çocuk tacizde bulunan saldırgandan güçlükle kurtuldu. İstiklal Mahallesi'nde ise, 9 yaşındaki kız çocuğu eve giren bir kişinin saldırısına uğradı..

TECAVÜZ VE TACİZ..
Son bir ay içerisinde; İstiklal ve Tevfik Temelli Caddeleri’nde küçük yaştaki çocuklara karşı yapılan cinsel saldırılarda, çocuklar bağırarak kendilerini kurtarırken, Polis Vukuat Raporlarına yansıyan son iki olaydan biri tecavüz, diğeri ise taciz.. Son iki olayın mağdurları da çocuklar..

Edinilen bilgiye göre; 72 yaşlarındaki S.. adlı bayan, Savcılığa başvurarak, 11 Temmuz’da Sancaktar Mahallesi’ndeki evlerinin civarında, “çok küçük” yaştaki torununa karşı yapılan saldırıyı bildirdi. Babaanne, tarla dönüşü torunuyla eve geldiklerini, kendisinin o arada fırına ekmek almaya gittiğini, döndüğünde torununu “saldırıya uğramış” durumda bulduğunu bildirdi. Küçük çocuk ise verdiği ifadede, apartman girişinde iken sakallı bir şahsın yanına geldiğini, elinden tutup ağzını kapattığını, kapı içerisine çektiğini ve tecavüz ettiğini anlatırken, bu durumun doktor raporuyla da belirlendiği bildirildi.

Polis raporunda son olarak, Tevfik Temelli Caddesi’nde meydana gelen ve hedefi yine küçük yaşta bir çocuk olan taciz olayı yeraldı. 8 yaşlarındaki çocuk, oyun oynarken 30-35 yaşlarındaki bir şahsın yanına gelip kendisini zorla merdivenlere doğru götürdüğünü, şahsın kolunu ısırarak kurtulduğunu polise anlattı.

Polis bu olaylarla ilgili araştırmalarını sürdürürken, son dönemlerde çocuklara yönelik olarak meydana gelen cinsel saldırı olayları panik ve tepki yarattı.

EVDE ÇOCUĞU UYUŞTURUCU İLE BAYILTTI..
Öte yandan İstiklal Mahallesi Evliyaoğlu Sokakta, Ş.’ye ait evde saat 15.00 sıralarında meydana gelen, 9 yaşındaki çocuğa yönelik uyuşturucu kullanılarak gasp olayı ile ilgili 40 yaşlarındaki F.S. adlı şahıs polis tarafından yakalandı.

Olayla ilgili ifadesi alınan 9 yaşlarındaki H., evinin balkonunda bulunduğu sırada içeriden sesler gelince odaya girdiğini, burada daha önce tanımadığı 30-35 yaşlarında bir şahsı gördüğünü, bu şahsın kendisini boğazından tutarak bir bezle burnuna birşey koklattığını, sonrasını hatırlamadığını, kalktığında evi dağınık bulduğunu ve babasına haber verdiğini bildirdi. Evden herhangi birşey çalınmadığı belirtilirken, polis merkezine götürülen küçük kız, sabıkalılar albümünde, eve giren kişiyi F.S. olarak teşhis etti. Şahıs yakalandı ve evinde yapılan aramada da çalıntı olabileceği düşünülen 1 cep telefonu bulundu. Şahıs hakkında “Uyuşturucu Madde Kullanmak Suretiyle Gasp İddiası” suçlamasıyla soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Deniz (2 yıl önce)
    Ekmek almaya bile korkuyorum artık şu pislikler yakalyın biz ne yapacağız hayatımızla hayllerimizle oynıycaklar lütfen tecavüze uğramak istemiyorum yakalayın
    0
    0
    Yanıtla