SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahlı Olay.. Vurdu, Teslim Oldu

0
Güncellendi - 2017-12-15 04:10:44
Silahlı Olay.. Vurdu, Teslim Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Atatürk Caddesi üzerinde bir kişi pompalı silahla ateş edilmesi sonucunda yaralandı. Saldırgan pompalı silahla teslim olurken, yaralı şahıstan da 1 adet tabanca elde edildi.

Olay, 14 Aralık Çarşamba günü gece saat 02.15 sularında Atatürk (Kışla) Caddesi ile Akpınar Meydanının kesiştiği noktada meydana geldi. İddiaya göre; şüpheli M. C. D. adlı şahıs içinde bulunduğu otomobilin içinden Mehmet D. adlı şahsa pompalı tüfek ile 1 el ateş açarak, dizinden yaraladı.

Saldırgan otomobil ile olay yerinden kaçarken,  yaralı Mehmet D. ise cadde üzerindeki bir özel hastaneye kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin ardından hayati tehlikesi bulunmayan yaralı Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

-Pompalı tüfekle teslim oldu

Yaralı şahsın, kendisine ateş eden şüphelinin M. C. D. olduğunu belirtmesi üzerine tüm ekiplere, bu şüphelinin içinde bulunduğu araç konusunda duyarlı olması konusunda uyarı yapıldı.

Bir süre sonra şüpheli  M.C.D., Beydağı Polis Merkezi’ne giderek, burada suç aleti pompalı tüfek ile teslim oldu.

-Yaralı şahıstan da tabanca çıktı

Bu arada, olay ile ilgili soruşturma ve araştırma devam ederken,  olaydan sonra özel hastaneye giden yaralı şahıstan da 1 adet tabanca elde edildiği belirlendi.

Olayın tarafların arasındaki eskiye dayanan husumetten kaynaklandığı iddia edildi.

Başlatılan soruşturma sürüyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- iha

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Tolga (6 yıl önce)
    malatya geceleri çok hızlı, alemin gençleri silahsız gezmiuor
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 yıl önce)
    pompalı tüfeklerin satılmasına izin vermeyin lütfen bir çok insan öldürdüler
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail (6 yıl önce)
    Malatya Teksas’a hosgeldiniz yeter artık temizleyin bu kadar yeter hergun olaylar yaşanmaz halde
    0
    0
    Yanıtla