SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Gece Yarısı 'Şimşek Şöleni'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da gecenin geç saatlerinde gök gürültülü sağanak yağış etkili olurken, ard arda çakan şimşekler ise adeta geceyi gündüze çevirdi.

Cuma günü gecesi 23.30'da  başlayan yağmurla birlikte peşpeşe çakan şimşekler Malatya’da geceyi aydınlattı. Korkutucu gök gürültülerinin hemen ardından peş peşe çakan şimşekler muhteşem görüntülere yol açtı.

Cumartesi  saat 01.00'e kadar yaklaşık 1.5 saat süren yağış ve şimşek şöleni Beydağı mevkiinden tüm ihtişamı ile izlendi.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

b

b1

b3

b4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • alem (7 yıl önce)
    Kuran’daki surelerden biri olan Ra’d Suresi’nin anlamı "gök gürültüsü"dür. Yüce Allah bir sureye gök gürültüsü adını vererek bu mucizevi doğa olayına dikkat çeker ve “korku ve umut (unsuru) olarak bildirir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selen (7 yıl önce)
    Dün gece şimşek çaktı diye hiç kimse uyuyamadı
    0
    0
    Yanıtla
  • Çelik (7 yıl önce)
    Şimşek şöleni nasıl bir tabirdir ya gece korkudan uyuyamadik allah bizlere ibret gösterir böyle şeyleri .
    0
    0
    Yanıtla
  • Haydar sessiz (7 yıl önce)
    Şimşek söleni başlığı olmamış. Allah şimşeği insanlara müjde ve korku olsun diye yaratmıştır. Haberde Sanki Havai fişekten bahsediliyor.
    0
    0
    Yanıtla