SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Sivaslılar Gecesi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da ikamet eden Sivaslılar, Sivaslılar gecesinde bir araya gelerek, memleket özlemlerini giderdiler.

Tauna Düğün Salonu'nda Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği ile Yasir Organizasyon'un ortaklaşa düzenlediği geceye; Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Cafer Çongar, Malatya İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, MHP Malatya İl Başkanı Av. Arif Yıldız ve BBP Malatya İl Başkanı Ramazan Keltaş'ın yanı sıra Sivas Belediyesi Meclis Üyeleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda Sivaslı vatandaş katıldı. Gece, Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Gecede, Malatya Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nebi Keleş, bir konuşma yaptı.

Keleş, yaptığı konuşmada, "Bazı kentler vardır, yaşamımızda özel bir yerde olurlar. Bunlardan biri de Sivas'tır. Çünkü Sivas, atalarımızın kentidir. Malatya Sivaslılar Derneğimizin düzenlemiş olduğu bu gecede, beraber olmaktan dolayı mutlu ve onurlu olduğumuzu şahsım ve dernek üyelerim adına belirtmek isterim" dedi.

Gece, Sivas Belediyesi Konservatuar Ekibinin halk oyunları gösterisi ve müzik dinletisinin ardından sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız