SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Son Antrenman

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:43:30
Malatya'da Son Antrenman
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Play-off takımlarından Yeni Malatyaspor, Malatya’daki son çalışmasını yaptı. 

23-31 Mayıs tarihlerinde Konya’da oynanacak Spor Toto 2. Lig Play-off müsabakalarına katılacak olan Yeni Malatyaspor, Malatya’daki hazırlıklarını yaptığı son çalışmayla tamamladı. Play-off müsabakalarının iddialı ekiplerinden olan sarı-kırmızılı takımda eksik ya da cezalı futbolcu bulunmazken, futbolcuların çalışmalardaki hırs ve istekleri teknik heyeti oldukça memnun etti.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gerçekleştirilen son çalışma öncesinde gazetecilere açıklamada bulunan orta saha oyuncusu Mehmet Türkmehmet, Konya’dan PTT 1. Lig'e çıkmış olarak dönmek istediklerini kaydederek, “Bugsaşspor’un çekilmesiyle birlikte daha önceden Denizli’de oynanması planlanan Play-off müsabakaları Konya’ya alındı. Aslında yerin neresi olduğu çokta önemli değil. Bizim neler yapabileceğimiz daha önemli. Hedefimizi herkes çok iyi biliyor. Bu anlamda da önümüzde 3 maç var. Takım olarak iyi bir konumdayız” dedi.

Türkmehmet, takım olarak Play-off müsabakalarına hazır olduklarını ifade ederek, “Gerek takım olarak gerekse de kendi adıma Play-off müsabakalarına hazır olduğumuzu düşünüyorum. Takım olarak bu işin ciddiyetindeyiz. İstediğimizi sahaya yansıtarak, kupayla döneceğiz. Taraftarlarımızda bizi Konya’da yalnız bırakmazsa seviniriz” ifadesini kullandı.

Defans oyuncusu Gökhan Sinanoğlu ise, her anlamda Play-off müsabakalarına hazır olduklarını kaydederek, “Son haftalarda ligde iyi bir çıkış yakaladık. İyi de futbol oynuyoruz. Özellikle son Bayrampaşa maçında çok iyi bir oyun sergiledik. Play-off’ta hedefimiz şampiyon olmak. Bunun içinde elimizden gelen her şeyi yapacağız. Sonuna kadar mücadele edip, burada şampiyon olarak döneceğiz. Buna yürekten inanıyorum” diye konuştu.

Ligde son 12 haftalık süreçte iyi bir performans ortaya koyduklarına dikkat çeken Gökhan, şunları söyledi: 

“Ligde 12 haftada takım olarak çok iyi futbol oynuyoruz. Zor gol yiyoruz ve takım savunmasını çok iyi yapıyoruz. Buda bizim için artı bir avantaj. Play-off’ta gol yemeden atacağımız bir gol her maçı bize rahatlıkla kazandırır ve şampiyonluğa ulaşırız.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız