SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Spor Olimpiyatları

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:39:04
Malatya'da Spor Olimpiyatları
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, 26 branşta 4 bin sporcunun katılacağı spor olimpiyatları yapılacak. 

Malatya Park Alışveriş merkezinin sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Akademi Organizasyon tarafından organize edilen ve Malatya Valiliği ile kamu kurum kuruluşlarının katkılarıyla gerçekleştirilecek olan spor olimpiyatlarının istişare toplantısı gerçekleştirildi.

31 Mayıs ila 2 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan organizasyon kapsamında Malatya’ya gelen Akademi Organizasyon Yetkilisi ve Proje Sorumlusu Kaan Şen, projenin destekleyicilerine organizasyon ve yapılacak olan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdi.

İstişare toplantısı sonrasında gazetecilere açıklamada bulunan Akademi Organizasyon Yetkilisi ve Proje Sorumlusu Kaan Şen, “Spor olimpiyatları, 26 branşta 7’den 70’e Malatyalı tüm sporcuları ve çocukları kapsayan çok büyük bir spor organizasyonu olacak. Malatya Park alış veriş merkezinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında spor olimpiyatlarını gerçekleştireceğiz. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde 31 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında gösteriler, şovlar, yarışmalar, oyunlar ve konserler olacak. 26 branşta, 4 bin sporcunun katılacağı bir organizasyon olacak” dedi.

Şen, spor olimpiyatlarının büyük bir katılımla gerçekleştirileceğini ifade ederek, “Spor olimpiyatları, 10 yıl önce Adana’da başlamış olan bir organizasyon. Şuanda da 6 ilde bu organizasyon devam ediyor. Malatya’da belki de büyük çaplı ilk organizasyon olacak. İlk olduğu için insanlara anlatmamız biraz zor olacak ama ilkini gerçekleştirdikten sonra gelecek yıl daha büyük bir ilgiyle devam edeceğimiz bir organizasyon olacak” ifadelerini kullandı.

Malatya Park AVM Genel Müdürü Kemal Arslan ise, Malatyalıları festival havasında geçecek olan spor olimpiyatı organizasyonuna beklediklerini söyleyerek, “Malatya Park olarak Malatya’ya farklı ve ilginç aktiviteler sunmaya çalışıyoruz. Günümüz internet çağı, bilgisayar ve internet insanların sosyalleşmesini engelleyen en önemli özellikler arasında yer alıyor. Bunu yıkabilecek en önemli organizasyonlardan biri gençlerin hem kötü alışkanlıklardan uzak durması hem de spora olan tutkularının artması olacaktır. Bunun içinde böyle bir organizasyon içine girdik. Malatya Valiliğimiz başta olmak üzere diğer kamu kurumlarıyla beraber bu organizasyonu gerçekleştireceğiz. Bütün Malatyalıları bekliyoruz. 3 gün burada bir festival, bir karnaval havası olacak” diye konuştu.

Okul Federasyonları Malatya İl Temsilcisi Yunus Çatal da, organizasyona 26 branştan birçok sporcunun katılacağını dile getirerek, “Malatya’da spor branşlarının il temsilcileri ile bir araya gelerek, spor olimpiyatı organizasyonuyla ilgili görüşme yaptık. İl temsilcilerimiz, organizasyona katkı sunacaklarını bize ilettiler. Bu anlamda organizasyonu en güzel şekilde gerçekleştireceğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız