SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Spor Tesisi Sayısı Niye Az?.. İşte Yanıtı!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Genel Meclisi üyeleri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün projelerini ilginç gerekçelerle kabul etmeyerek, komisyona gönderdi.

Malatya İl Genel Meclisi'nde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün 2006 yılı yatırım projelerinin görüşmeleri esnasında tartışmalar yaşandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Vahdettin Yılmaz'ın projeleri anlatmasından sonra konuşan meclis üyeleri, su sporları için Karakaya Baraj Gölü'ne kayıkhane yapılması ve buz sporları içinde salon yapılması projelerine tepki göstererek, tesisleşmenin Malatya merkezde yoğunlaştırıldığını ve ilçelere yatırım yapılmadığını söyledi. Bazı üyeler ise, ilçelere tesis yapılmaması durumunda gelecek seçimlerde sıkıntı yaşayacaklarını dile getirdi.

Şube Müdürü Vahdettin Yılmaz ise, zamanında siyasi kararlarla yapılan bazı tesislerin yöre yöneticisi ve halkın sahip çıkmaması nedeniyle harabeye döndüğünü söyleyerek, siyasi kararlarla proje yapılmasının yanlış olacağını vurguladı.

Bazı meclis üyeleri de, spor tesisi projelerine net tepki koyarak, köylerdeki sorunların çözülmeden spor tesislerine yatırım yapılmasının yanlış olduğunu iddia ettiler.

Yaşanan tartışmalardan sonra Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün 2006 yılı yatırım projeleri birkez daha görüşülmek üzere komisyona havale edildi.

FOTOĞRAF: İl Genel Meclisi üyelerinden bir grup

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız