SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Tehlike Atlattı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:12:18
Malatya'da Tehlike Atlattı
A- A+ PAYLAŞ

Yönetiminde bulunduğu Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM)'nin Malatya Şubesi'nin açılışı için Ankara'dan Malatya'ya gelmekte olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın içinde olduğu AnadoluJet yolcu uçağı, Malatya Havalimanı'na inerken büyük bir tehlike atlattı. Piste teker koyduktan sonra rüzgar nedeniyle savrulup pist dışına doğru yönelen uçağı pilot yeniden havalandırdı ve ikinci denemede iniş gerçekleşti.

THY'nin yan kuruluşu olan AnadoluJet'in 12.40 sıralarında Ankara'dan havalanan, içerisinde dernek açılışı için Malatya'ya gelmekte olan Sümeyye Erdoğan'ın yanı sıra dernek yöneticileri, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik ve 100'e yakın yolcunun bulunduğu TK 7059 sefer sayılı tarifeli uçağı, saat 13.30 sıralarında Malatya Havalimanı'na inişe geçti ve piste sert bir şekilde teker koydu. Pilotun kontrol etmekte güçlük çektiği, pist dışına doğru yönelen uçak yeniden havalandı ve bir tur attıktan sonra, ikinci denemede inişi gerçekleştirdi. Uçağın pilotu, aniden etkili olan sert rüzgar nedeniyle ilk denemede inemedikleri anonsunu yaptı.

Bu arada Sümeyye Erdoğan ve beraberindekileri, havalimanında AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, KADEM'in Malatya Şube Başkanı olan kız kardeşi Prof.Dr. Aysun Bay Karabulut, bazı AKP yöneticileri, milletvekili adayları karşıladılar.

FOTOĞRAF: Sümeyye Erdoğan'ın Malatya Havalimanı'nda karşılanması..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız