SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Tempo Artıyor...Osterc Kampta Yok...!

A- A+ PAYLAŞ

Bolu Abant'ta kampa giren Malatyaspor'da, antrenman temposu yükseldi... Kulübü Sportif Direktörü Selami Özdemir, yapılan transferlerin kampa katıldığını belirtti.. Ayrıca Özdemir, sakat olan oyuncuların da hafif çalışmalar yaptığını söyledi..

Abant Petro Club'da kampa giren Malatyaspor, kampın 2. gününde fizik kondisyon artırıcı parkurlarda çalışma yaptı. Yapılan antrenmanlarda her geçen gün tempo artıyor.

Malatyaspor Kulübü Sportif Direktörü Selami Özdemir, Malatyaspor'un Bolu kampında 21 futbolcunun bulunduğunu belirterek, ''Bolu kampına Bursaspor'dan transfer ettiğimiz Okan Yılmaz, Kayserispor'dan gelen Taner Demirbaş, Gençlerbirliği'nden alınan Mustafa Özkan ve Belçika'dan yeni transfer ettiğimiz İbrahim Karba da katıldı. Ameliyat olan Serkan ve Berk de Abant kampında bulunuyor. Ameliyat olan oyuncularımız hafif çalışmalar yapıyor'' dedi.

Transfer çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Özdemir, ''Yabancı oyuncu transferleri konusunda Brezilya'da 2 oyuncuyla görüşmelerimiz sürüyor. Görüştüğümüz oyuncularla anlaşma sağlanırsa Bolu kampına katılacaklar. Şu anda 3 yabancı oyuncu kontenjanımız bulunuyor. Bu kontenjanı tamamlamak için çalışıyoruz. Geçen yıl ikinci yarıda takımımıza katılan Kongo Milli Takımı'nda santrfor oynayan Igor, takımımızla Bolu kampında çalışmalarını sürdürüyor'' diye konuştu.

Milan Osterc'in kampa katılmadığını da kaydeden Özdemir, şöyle konuştu:
''Milan Osterc, Polonya'dan bir takımla transfer görüşmeleri yaptığını ve anlaşma sağlanırsa o takıma gideceğini, Türkiye'den de ayrılmak istediğini söyledi. Biz de kararın kendisine ait olduğunu söyledik. Bolu kampı 7 Temmuz'da tamamlanacak ve buradan İstanbul'a geçeceğiz. İstanbul'da 3 gün kaldıktan sonra Almanya'ya ve oradan da Finlandiya'ya hareket edeceğiz. Almanya'da ve Finlandiya'da yapacağımız kamplarda toplam 6 hazırlık maçı yapacağız.''

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız