SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Tenis Turnuvası Yapılacak

0
Güncellendi - 2016-05-04 18:44:00
Malatya'da Tenis Turnuvası Yapılacak
A- A+ PAYLAŞ

Tenis seven hekimler tarafından kurulan Malatya İntercourt Tenis Kulübü Başkanı Dr. Ali Acar, tenis turnuvası yapacaklarını söyledi.

Gönüllü hekimlerin kurduğu İntercourt Tenis Kulübü, Malatya’da uluslararası tenis turnuvası düzenlemeye hazırlanıyor.

Kulüp Başkanı Dr. Ali Acar, spor medyası ile kahvaltıda bir araya gelerek faaliyetlerini anlattı.

Acar, 2016 yılında Tenis branşında Malatya’da üç faaliyetin düzenleneceğini belirti. 28 Mayıs ve 22 Ağustos tarihlerinde Ulusal Haftasonu Yaş Turnuvası, 28 Temmuz’da ise 10 bin Dolar ödüllü Uluslar Arası Altın Kayısı Kadınlar Tenis Turnuvasını yapacaklarını kaydetti.

Bu tesislerin uluslararası standartlara uygun olduğunu ve üç turnuvaya ev sahipliği yapılacağını belirten Acar, “TTF Başkanı Cengiz Durmuş tesisimizi ziyarete geldiklerinde, kortlarımızın uluslararası standartlarda olduğunu ve turnuva almamız gerektiğini beyan ettiler. 2016 yılı içerisinde 28 Mayıs ve 22 Ağustos tarihinde ‘Ulusal Haftasonu Yaş Turnuvası’, 28 Temmuz tarihinde ise 10.000$ ödüllü ‘Uluslar Arası Altın Kayısı Kadınlar Tenis Turnuvasını, Federasyon Malatya'da yapılacağı yayınlanmıştır. Malatya'da ilk defa bir uluslararası tenis turnuvası yapacak olmanın gururu içindeyiz. Bu anlamda öncelikle Sayın TTF başkanı Cengiz Durmuş'a, Gençlik Ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı’ya desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Yapacağımız 10 bin Dolar ödüllü Altın Kayısı Kadın Tenis turnuvası, Malatya'ya mal olan bir turnuva olacağından sadece bizim değil tüm Malatyalıların ve sporseverlerin destek vermesi gereken bir projedir. Çünkü kazanılan başarı tüm Malatya'nın başarısı olacaktır. Amacımız, güze! Malatya'mızın adını her alanda duyurmaktır” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız