SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'da Teşkilatlanacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:53:50
A- A+ PAYLAŞ

Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Vali Süleyman Kamçı’yı makamında ziyaret etti. 

Merkezi Ankara’da bulunan Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Vali Süleyman Kamçı’yı makamında ziyaret ederek, kabullerinden dolayı kendisine teşekkür edip konfederasyonun faaliyetleri hakkında detaylı bilgi verdi.

Malatya’ya geliş nedeninden bahseden Atasoy, konfederasyonun Malatya’ya da yapılması gerektiğini kaydetti. Gittiği illerde ilk olarak ilin valisini ziyaret ettiğini, konfederasyonları hakkında bilgi verdiğini ve faaliyetlerinde kendilerinden destek talep ettiğini belirten Atasoy, kendisini kabullerinden dolayı Vali Kamçı’ya teşekkürlerini iletti. Malatya’da olmaktan mutluluk duyduğunu söyleyen Nezaket Emine Atasoy, konfederasyonlarıyla ilgili detaylı bilgi verirken, yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da teşkilatlarının bulunduğunu ifade ederek, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da da teşkilatlanmaya çalıştıklarını, Malatya’da da bu amaçla bulunduğunu ve Malatya teşkilatına ilişkin çalışmalar yürüteceğini dile getirdi.

Vali Kamçı da kendilerini Malatya’da görmekten duyduğu mutluluğu ve memnuniyeti belirterek, “Malatya’da, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde kadınlarımızın daha fazla iş hayatına atılmasını temenni ediyorum. İlimizde de teşkilatlanmaların bu yönde yararlı olacağını düşünüyorum. Yurt içinde ve yurt dışındaki çalışmalarınızda başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız